Kjøpt produkt hos Release/Nybrukt

Kjøpt produkt hos Release/Nybrukt

Har du kjøpt ditt brukte produkt på Release.no eller i en av våre Release butikker gjelder følgende garanti, angrerett og servicetjenster.

Garanti og åpent kjøp

Selv om du kjøper et brukt produkt skal du oppleve at du har de samme rettighetene som ved kjøp av et nytt produkt. Hos Release har du derfor 30 dagers åpent kjøp og mobilen har 2 års garanti fra den dagen du kjøper.

Les mer om garanti og åpent kjøp under våre Vilkår og betingelser eller på våre sider for kundeservice.

Angrer du på et kjøp?

Det er lov å ombestemme seg. Du behøver heller ikke å oppgi noen som helst grunn for å bruke angreretten din, men du må holde fristen. Etter angrerettloven kan du angre på kjøpet ditt innen 14 dager fra du har mottatt varen. 

Skulle du angre på et kjøp hos Release har du ikke bare 14, men hele 30 dagers åpent kjøp. Vi har likevel noen betingelser rundt dette, som for eksempel hvilken tilstand varen må være i.

Vennligst fyll ut Returskjema for 30 dagers åpent kjøp.

Les mer om angrerett og åpent kjøp under våre Vilkår og betingelser. 

Angrerettskjema.

Feil eller mangler

Når du mottar din nyinnkjøpte brukte mobil fra Release, er den grundig testet og klar til bruk. Vi har også pakket varen godt for postgang og transport. Skulle det likevel være feil eller mangler på varen du har mottatt fra oss, kan klager og reklamasjon rettes til Release Kundeservice. 

Benytt deg gjerne av vårt Serviceskjema, så tar vi kontakt med deg.

Kundeservice

Vi vet at rask service og kjappe svar er det våre kunder ønsker. Dersom du ikke finner svar på dine spørsmål her eller på våre kundeservicesider, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne! 

Kontakt kundeservice.