Mobilreparasjon

Mobilreparasjon

Hos Release kan du både reparere og vedlikeholde mobilen du allerede har! Ta bedre vare på mobilen din – trygt for deg, bra for miljøet.

Lurer du på hva du kan reparere?

Når du skal kjøpe en ny mobil, er det ingen tvil om at det å kjøpe en brukt er et bedre valg for å spare miljøet for unødvendig CO2 utslipp. Samtidig er det viktig at vi forlenger tiden vi beholder den mobilen vi allerede har, før vi oppgraderer. Reparerer du den når noe ikke lenger fungerer, vil du ha glede av den høye kvaliteten mye lenger! 

Våre mobilreparasjonstjenester

Mobilbatteriet har som andre batteri en begrenset levetid, og man vil merke at behovet for lading av mobilen kommer oftere, dersom batterikapasiteten blir dårligere. Bytter du batteri, vil du igjen oppnå en batterikapasitet tilsvarende en helt ny mobil, og tiden mellom hver lading blir lengre. For å beholde batterikapasiteten på det nye batteriet enda lenger, kan du følge noen smarte batterisparetips

Over tid samles det smuss i både ladeporten og på samtalehøyttaleren på mobilen din. Dette kan føre til at det blir vanskelig å sette ladekabelen inn i ladeporten, og at samtalehøyttaleren får lavt volum. Vi hjelper deg ved å rengjøre ladeporten og samtalehøyttalerne til mobilen din nøye, slik at mobilen din fungerer og føles ny igjen. I tillegg kan vi rengjøre mobilen din med UV-lys, som fjerner 99 % av bakteriene på overflaten. 

Har mobilen din en sprukket skjerm eller en touch-funksjon som ikke fungerer, er det bare å ta det med ro – vi hjelper deg. Det er trygt og sikkert, da vi alltid bruker reservedeler av høyeste kvalitet. Garanti på utskiftede deler inkluderes i prisen. 

Hvis ulykken er ute og baksiden av din mobil går i stykker, kan vi hjelpe deg med å bytte den ut.

Vi kan gjennomføre en feilsøking for deg, dersom du opplever problemer med mobilen din, for å avdekke hvor problemet ligger. 

Hvis du oppdager problemer med front- eller bakkameraet på mobilen din, tilbyr vi kamerabytte, slik at du kan fortsette å ta skarpe bilder og filme fantastiske videoer.  

Våre reparasjonsverksted

Hvor kan jeg reparere?

Vi tilbyr mobilreparasjonstjenester i alle våre butikker, samt i Teknikmagasinets 65 butikker i Norge og Sverige. 

Våre butikker
Mobilreparasjon

Møt vår mobilreparatør Naser

«På verkstedet hos Release gir vi nytt liv til alle brukte telefoner. Alle telefoner som går ut herfra er 100% – det garanterer jeg.»

Se hvorfor Naser anbefaler brukt mobil
Flere artikler

Beskytt mobilen din

Beskytter du mobilen din med for eksempel et godt deksel og en skjermbeskytter, vil du nyte godt av den gode kvaliteten enda lengre. Visste du forresten at du kan få linsebeskyttelse til ditt mobilkamera?

Spørsmål og svar om mobilreparasjon

I Release sine egne butikker kan du reparere alle mobilmerker. Releasebutikkene finner du i Sandefjord og på Liertoppen. Mobilreparasjon i Teknikmagasinets butikker gjelder kun for iPhone.

Flere av våre mobilreparasjonstjenester kan utføres mens du venter i butikk! Dette er fordi våre dyktige butikkansatte er kurset til å utføre en rekke av tjenestene vi tilbyr. Er skaden mer omfattende kan det bli behov for å beholde telefonen litt lenger, men vi vil alltid gjøre vårt ytterste for at du skal få mobilen din raskt tilbake.

Du trenger kun å levere inn mobil, samt fylle ut et service-skjema.

Hos oss er det våre egne teknikere og opplærte butikkansatte som utfører alle mobilreparasjonene.

Dersom mobilreparasjonen krever mer enn 7 dagers behandlingstid, vil du få tilbud om en lånetelefon fra oss.