Om brukt mobil

Brukt mobil fra Release

Hos Release har vi som mål at brukt mobil skal bli ditt naturlige førstevalg. På den måten sparer du penger – og miljøet.

Vi mottar brukte mobiler som kontrolleres og oppgraderes ved behov før den selges videre til våre kunder.

Hver mobil blir nøye kvalitetssikret og nullstilt, slik at du kan være trygg på at du får det vi lover.

Du mottar en pent brukt mobil fra Release som fungerer som en ny mobil, og har høy batterikapasitet.

Derfor bør du kjøpe brukt mobil fra Release

 • To års garanti og 30 dager åpent kjøp
 • Rentefri delbetaling
 • Billigere enn ny mobil
 • Kvalitetssjekket av våre spesialister
 • Bedre for miljøet

Utvalgte brukte mobiler

Det er trygt å kjøpe brukt mobil fra Release

Mobilen går igjennom en kvalitetssjekk hos våre spesialister

 • Mobilen nullstilles og tilbakestilles til fabrikkinnstillinger slik at alle spor fra tidligere eier slettes
 • Mobilen gjennomgår en funksjonstest for å sikre at alle deler fungerer optimalt
 • Batteriet testes, og eventuelt byttes, slik at kapasiteten alltid er minimum 80%
 • Mobilen blir grundig rengjort både innvendig og utvendig

Graderinger

Alle våre brukte mobiler fungerer akkurat som en helt ny mobil. Du kan velge mellom graderingene «Nesten ikke brukt», «Pent brukt» og «Litt mer brukt». Det er viktig for oss å betrygge deg om at graderingene kun skiller mellom mobilenes kosmetiske tilstand, ikke funksjon.

Oppleves som ny, uten merker eller riper av betydning. Intervall for batterikapasitet: 80-100%. Telefonen er nøye testet av erfaren tekniker på alle vitale funksjoner.

 • Skjerm og bakdeksel uten misfarging eller skade, og oppleves som ny.
 • Kameralinser er testet og helt intakt.
 • Alle knapper og funksjoner er testet og fungerer som de skal.
 • Ladeport uten funksjonsskader.

Alltid 30 dagers åpent kjøp og to års garanti.

Kosmetisk pen, med noe mindre slitasje på display, bakdeksel og/eller merker i rammen. Intervall for batterikapasitet: 80-100%. Telefonen er nøye testet av erfaren tekniker på alle vitale funksjoner.

 • Skjerm og bakdeksel uten misfarging eller skade.
 • Kameralinser er testet og helt intakt. 
 • Alle knapper og funksjoner er testet og fungerer som de skal. 
 • Ladeport uten funksjonsskader, men kan ha noen bruksmerker. 

Alltid 30 dagers åpent kjøp og to års garanti.

Fremstår som fin, men mer brukt. Noen riper i display og merker på bakdeksel og/eller merker i rammen. Intervall for batterikapasitet: 80-100%. Telefonen er nøye testet av erfaren tekniker på alle vitale funksjoner.

 • Skjerm og bakdeksel uten misfarging eller skade.
 • Kameralinser er testet og helt intakt. 
 • Alle knapper og funksjoner er testet og fungerer som de skal. 
 • Ladeport uten funksjonsskader, men kan ha noen bruksmerker. 

Alltid 30 dagers åpent kjøp og to års garanti.

Gjenbruk

Hvorfor er det så viktig å tenke gjenbruk av mobil?

Å ødlegge mobilen er kjedelig, men det skjer oss alle. Veien er kort til å erstatte den med en ny, fremfor å reparere og beholde den lenger – gjerne fordi det har blitt sagt at det ikke lønner seg. Dette er en holdning vi må endre.

Les mer

Spørsmål og svar om brukt mobil

En splitter ny mobil er ikke bare dyrt, det er også kostbart for miljøet. Nordmenn kjøper mye ny elektronikk, og bytter mobil ofte før garantien har gått ut. Vårt mål er at mobilen din får leve lenger, og at vi utnytter mobilens ressurser.

Ved å kjøpe en brukt mobil hos Release tar du et valg som er godt for miljøet og lommeboken, samtidig som du får en telefon som fungerer like bra som en helt ny. 

En mobiltelefon er i utgangspunktet ikke et miljøvennlig produkt, ettersom den inneholder mange sjeldne jordmetaller det krever mye ressurser å utvinne. Likevel er vi alle avhengige av det. Release vil gjøre det enklere å ha en mobil som gir minst mulig miljøavtrykk. 

Hos oss i Release selger vi kun brukte telefoner, vi gjenbruker deler av mobiler som fremdeles kan brukes, og vi sørger for at komponentene blir resirkulert og elektronisk avfall blir forsvarlig destruert. 

Nei, du må ikke være abonnementskunde hos oss for å kjøpe våre brukte mobiler. Ønsker du likevel et mobilabonnement fra Release kan du enkelt bestille dette samtidig som du kjøper din nye brukt mobil. 

Ønsker du mobilabonnement i tillegg?

Vi har rimelige mobilabonnement som passer for alle! Velg datapakken som passer for deg og din databruk. Uansett hvilket mobilabonnement du velger får du full Telenor-dekning, ingen bindingstid og mye mer!

Når du kjøper et produkt hos oss får du alltid to års garanti og åpent kjøp i 30 dager. Det betyr at dersom produktet du mottar fra oss ikke holder det vi lover, har du rett til å returnere den. Er du uheldig og får slag/vannskader på produktet, er ikke dette noe garantien dekker, men vi hjelper deg selvfølgelig med reparasjon hos en av våre reparatører dersom det er mulig. Det er med andre ord trygt å handle hos oss.

Våre brukte mobiler er hovedsakelig innbyttertelefoner fra etablerte europeiske mobiloperatører. Mange av disse er nesten ikke brukt. Vi tar også inn godt brukte mobiler, og sørger for at deler som fremdeles er brukbare brukes igjen. De delene som har brukt sin levetid sørger vi for at blir riktig resirkulert.

Hos oss i Release har vi spesialister fra flere ledd som kjører kvalitetssjekk på mobilene. Her sørges det for at enheten fungerer som den skal; vi kontrollerer kvaliteten på batteri, skjerm, deksel og innmat og bytter det som trengs. I tillegg renses mobilen grundig, både utvendig og innvendig.

Den som har kontrollert din mobil vil legge igjen sin signatur i esken mobilen din leveres i, slik at du kan være helt trygg på at den har vært igjennom den sjekken den skal.

Deretter graderes mobiltelefonene våre basert på mobilens tilstand. Gjennom disse graderingene vet du hva som kan forventes av mobilen du kjøper fra oss. Vi skiller vi mellom graderingene «Nesten ikke brukt», «Pent brukt» og «Litt mer brukt».

Du kan kjøpe brukt mobil fra Release i vår nettbutikk eller i en av våre fysiske butikker.

Så snart vi har mottatt din bestilling blir den behandlet og ferdigstilt. Mobilen pakkes og sendes senest innen neste virkedag. Vi sender klimanøytralt med Bring, eller du kan velge å hente mobilen selv i butikk. Du velger ønsket fraktmetode i kassen.  

Når du kjøper brukt mobil hos oss i Release betaler du kun for det du trenger. Derfor selger vi mobil uten tilbehør, som du kanskje allerede har, når du kjøper hos oss. Annet ekstrautstyr som lader, høretelefoner eller deksel kan enkelt kjøpes separat dersom du trenger dette.

Ønsker du mobilabonnement i tillegg?

Vi har rimelige mobilabonnement som passer for alle! Velg datapakken som passer for deg og din databruk. Uansett hvilket mobilabonnement du velger får du full Telenor-dekning, ingen bindingstid og mye mer!

Dersom du ikke skulle være fornøyd, har du alltid 30 dagers åpent kjøp hos oss. Kontakt vår kundeservice, så sender de deg en returlapp. 

Har du kjøpt brukt mobil, finner du i mobilesken en QR-kode som enkelt fører deg til returskjema. Returen er selvfølgelig helt kostnadsfri for deg.