Dette er Release

Dette er Release

Release er Norges første, og eneste, mobilselskap som kun selger brukte mobiler. Vi kjemper for at brukt mobil skal bli ditt naturlige førstevalg. På den måten sparer du både penger og miljø.

This page is available in english.

Trygt for deg – bra for miljøet

Mobil er noe vi alle er avhengige av, men vi er ikke avhengige av at den er ny. I dag skrotes dessverre alt for mange gode telefoner – mye fordi det er store penger å tjene på å selge nye, men også fordi vi forbrukere ikke er klar over hvor bra brukt faktisk er. Dette vil vi i Release utfordre!

Vårt mål er å gjøre det enkelt og trygt for deg og velge brukt. Derfor selger vi kun brukte mobiler. Sammen bidrar vi til å forlenge levetiden til en mobil, noe som igjen fører til redusert avfall av elektronikk og lavere forbruk av utryddingstruede mineraler og grunnstoffer.

Samtidig er det viktig at vi forlenger tiden vi beholder den mobilen vi allerede har. Derfor er mobilreparasjon en av våre viktigste tjenester. Reparerer du mobilen når noe ikke lenger fungerer, vil du ha glede av den høye kvaliteten mye lenger! Sammen med våre Teknikmagasinet-butikker er vi landsdekkende på mobilreparasjon.

Hos oss får du også rimelige mobilabonnement og mobilt bredbånd, med full Telenor-dekning.

Kontaktinformasjon

Release AS
Aagaardsplass 2
3211 Sandefjord

Sentralbord: +47 904 31 000
Organisasjonsnummer: 920 502 873

Aktuelt

Release kåret til kundefavoritt i 2021!

Vi er utrolig stolte over å ha blitt kåret til en av fire kundefavoritter blant alle mobilselskapene i Norge på Bytt.no. Med gode omtaler fra dere kunder scorer vi bra på både kundetilfredshet, kundeservice og verdi for pengene.  

Release kåret til kundefavoritt i 2021!