Om Release

Om Release

Her finner du kontaktinformasjon for presse og sponsorhenvendelser.

Vårt mål er å gjøre det enkelt og trygt å velge brukt.

I dag skrotes dessverre alt for mange gode telefoner – mye fordi det er store penger å tjene på å selge nye, men også fordi vi forbrukere ikke er klar over hvor bra brukt faktisk er. Dette vil vi i Release utfordre! 

Release er Norges eldste selskap som kun selger brukte mobiler. Vi kjemper for at brukt mobil skal bli ditt naturlige førstevalg. På den måten sparer du både penger og miljø. Sammen bidrar vi til at hver mobil blir utnyttet til sitt fulle potensiale, som igjen fører til redusert avfall av elektronikk og lavere forbruk av utryddingstruede mineraler og grunnstoffer. Derfor er også mobilreparasjon en av våre viktigste tjenester. Reparerer du mobilen når noe ikke lenger fungerer, vil du ha glede av den høye kvaliteten mye lenger!

Historikk

Release ble lansert sommeren 2020. Selskapet springer ut av Grønnmobil, en bedrift som så dagens lys for første gang i 2011.

Vårt hovedkontor finner du i Sandefjord. Der finner du også vårt hovedlager, hvor mobilene klargjøres og sendes ut til nye kunder. Herfra håndteres også mobiltelefoner som har kommet til veis ende, og som skal gjenvinnes på en ansvarlig måte.