fbpx

Åpent kjøp, service og garanti

Åpent kjøp, service og garanti

Lurer du på hvilken trygghet og garanti du har ved kjøp av brukt produkt hos oss? Her har vi samlet en del informasjon som vi tror vil være nyttig for deg.

Ofte stilte spørsmål

Dersom du ikke skulle være fornøyd, har du alltid 30 dagers åpent kjøp hos oss. Kontakt vår kundeservice, så sender de deg en returlapp. 

Har du kjøpt brukt mobil, finner du i mobilesken en QR-kode som enkelt fører deg til returskjema. Returen er selvfølgelig helt kostnadsfri for deg. 

Når du kjøper et produkt hos oss får du alltid to års garanti og åpent kjøp i 30 dager. Det betyr at dersom produktet du mottar fra oss ikke holder det vi lover, har du rett til å returnere den. Er du uheldig og får slag/vannskader på produktet, er ikke dette noe garantien dekker. Det er med andre ord trygt å handle hos oss.

Release har ett tett samarbeid med Conmodo som utfører alle våre reparasjoner.

Conmodo er et av Skandinavias største verksted for reparasjoner av mobiltelefoner og annen småelektronikk. Vi står som det fremste valget for elektroniske ettermarkedstjenester i Norden, og tilbyr et omfattende spekter avløsninger og ekspertise for å møte de varierte behovene til bedrifter og privatpersoner.

Vi er her for å være din pålitelige partner med et forpliktende fokus på kvalitet og bærekraft. Våre dyktige og autoriserte teknikere sørger for at elektroniske komponenter repareres eller oppgraderes ­­til de høyeste standarder, noe som forlenger levetiden til verdifulle eiendeler. Dette reduserer ikke bare elektronisk avfall, men gir også betydelige kostnadsbesparelser.

Vår dedikasjon til kundetilfredshet og teknisk ekspertise gjør oss til det foretrukne valget for alle som søker en pålitelig og kostnadseffektiv service for sine elektroniske komponenter.

Fant du ikke det du leter etter?

Dersom du ikke finner svar på dine spørsmål her, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne!