Ta vare på mobilen du allerede har!

Ta vare på mobilen du allerede har!

Tar vi bedre vare på mobilen vår, vil vi kunne ha en like god mobil enda lenger.

Når du skal kjøpe en ny mobil, er det ingen tvil om at det å kjøpe en brukt er et bedre valg for å spare miljøet for unødvendig CO2 utslipp. Samtidig er det viktig at vi forlenger tiden vi beholder den mobilen vi allerede har, før vi oppgraderer. Reparerer du den når noe ikke lenger fungerer, vil du ha glede av den høye kvaliteten mye lenger! 

I de siste årene har vi sett en positiv trend på det norske mobilmarkedet. Tidligere byttet vi nordmenn i snitt mobil hvert andre år, mens vi i dag beholder mobilen vår i nærmere tre år før vi kjøper ny. Noe av grunnen til dette er prisstigningen på mobilene, og at forskjellene fra modell til modell ikke lenger er like store som de en gang var.  

Tar vi bedre vare på mobilen vår, vil vi kunne ha en like god mobil enda lenger. Da tenker vi ikke kun på å reparere en knust skjerm, eller bruke skjermbeskyttelse for å unngå skader. Visste du for eksempel at du kan bestille en rens av mobilen din, som blant annet vil forbedre lydkvaliteten?  

Under finner du en oversikt over hvilke mobilreparasjonstjenester vi tilbyr. 

Reparasjon- og vedlikeholdstjenester

Mobilbatteriet har som andre batteri en begrenset levetid, og man vil merke at behovet for lading av mobilen kommer oftere, dersom batterikapasiteten blir dårligere. Bytter du batteri, vil du igjen oppnå en batterikapasitet tilsvarende en helt ny mobil, og tiden mellom hver lading blir lengre. For å beholde batterikapasiteten på det nye batteriet enda lenger, kan du følge noen smarte batterisparetips

Over tid samles det smuss i både ladeporten og på samtalehøyttaleren på mobilen din. Dette kan føre til at det blir vanskelig å sette ladekabelen inn i ladeporten, og at samtalehøyttaleren får lavt volum. Vi hjelper deg ved å rengjøre ladeporten og samtalehøyttalerne til mobilen din nøye, slik at mobilen din fungerer og føles ny igjen. I tillegg kan vi rengjøre mobilen din med UV-lys, som fjerner 99 % av bakteriene på overflaten. 

Hvis ulykken er ute og baksiden av din mobil går i stykker, kan vi hjelpe deg med å bytte den ut.

Vi kan gjennomføre en feilsøking for deg, dersom du opplever problemer med mobilen din, for å avdekke hvor problemet ligger. 

Hvis du oppdager problemer med front- eller bakkameraet på mobilen din, tilbyr vi kamerabytte, slik at du kan fortsette å ta skarpe bilder og filme fantastiske videoer.  

Hvis du opplever problemer som for eksempel at mobilen ikke lader når du setter i ladeledningen.

Nordens største mobilverkstedskjede

Aldri har det vært enklere å få reparert mobilen. Vi tilbyr reparasjon og vedlikehold av din mobil i alle våre 67 butikker. Se vår butikkoversikt.

Våre butikker

Spørsmål og svar om mobilreparasjon

Trenger du å sende inn din mobil til service hos oss? Vårt serviceskjema skal gjøre det enklere for deg å fylle ut hva du trenger hjelp med. Serviceskjema finner du her.

I Release sine egne butikker kan du reparere alle mobilmerker. Releasebutikkene finner du i Sandefjord og på Liertoppen. Mobilreparasjon i Teknikmagasinets butikker gjelder kun for iPhone.

Flere av våre mobilreparasjonstjenester kan utføres mens du venter i butikk! Dette er fordi våre dyktige butikkansatte er kurset til å utføre en rekke av tjenestene vi tilbyr. Er skaden mer omfattende kan det bli behov for å beholde telefonen litt lenger, men vi vil alltid gjøre vårt ytterste for at du skal få mobilen din raskt tilbake.

Du trenger kun å levere inn mobil, samt fylle ut et service-skjema.

Hos oss er det våre egne teknikere og opplærte butikkansatte som utfører alle mobilreparasjonene.

Dersom mobilreparasjonen krever mer enn 7 dagers behandlingstid, vil du få tilbud om en lånetelefon fra oss.

Se flere artikler