Unngå svindel når du kjøper brukt 

Unngå svindel når du kjøper brukt 

Det er flere fordeler med å kjøpe brukt mobil. Prisen er betydelig lavere enn en ny mobil, og du får en telefon av svært god kvalitet som fungerer like godt som helt ny.

I følge Tek.no er mobil det tryggeste du kan kjøpe brukt, ettersom det stort sett er veldig synlig om en telefon har vært tuklet med eller blitt skadet. Likevel svindles flere nordmenn når de kjøper brukt mobil på nett. Unngå å bli svindlet – kjøp brukt hos Release! Ved å kjøpe brukt sparer du både penger og miljøet – det er rett og slett et valg som gir veldig god gevinst på flere måter.

Ikke bli lurt

Det er likevel ikke uvanlig å være skeptisk til å kjøpe en brukt mobil. Det å vurdere mobilens tilstand kan være vanskelig dersom du fysisk ikke får se eller prøve den før du kjøper, og risikoen for å bli svindlet er en faktor som også spiller inn. En innbyggerundersøkelse gjennomført av Politiet viser at hele 1 av 3 nordmenn er i meget eller ganske stor grad bekymret for å bli utsatt for nettsvindel.

Brukte mobiler legges ut for salg i flere ulike kanaler. Mange ganger går det veldig bra å kjøpe brukt fra privatpersoner, men det følger høyere risiko med å kjøpe et produkt over nett. Flere opplever å kjøpe mobiler som de aldri mottar – disse mobilene finnes rett og slett ikke. Noen mottar en pakke smør på størrelse med en telefon i posten, eller kjøperen opplever å få tilsendt et produkt som overhodet ikke stemmer overens med det man har blitt forespeilet.

Release leverer kvalitet, garanti og trygghet

I Release har vi strenge interne kvalitetskrav og sørger alltid for at mobilen du kjøper fungerer som den skal. Mobilen du kjøper hos oss har gjennomgått en kvalitetssjekk i flere ledd, før du mottar den. Vi kontrollerer kvaliteten både på batteri, skjerm, deksel og innmat, og skulle noe være defekt eller av dårlig stand byttes dette ut med nye komponenter. På denne måten får du topp kvalitet til en lav pris. Du får også to års garanti som gjelder fra den datoen du kjøper mobilen, i tillegg til 30 dagers åpent kjøp. For at du skal vite nøyaktig hvordan kvaliteten er på mobilen du kjøper, bruker vi en gradering av våre mobiler. Vi deler dem inn i Nesten ikke brukt og Pent brukt. Les mer om graderinger på våre sider om brukt mobil.

Å kjøpe brukt er svært gunstig for miljøet

Enda en bonus ved å kjøpe brukt, er at du sparer miljøet for betydelige utslipp, da elektronikk blir holdt i omløp fremfor å skrotes. Dette bidrar til å bevare jordens sjeldne råvarer som det er knapphet på. Det at fjorårets toppmodell ofte både er bedre og billigere enn årets mellomklasse-modell gjør at du også kan få kjøpt en mer teknisk telefon til en lavere pris. Med Release kan du trygt gjøre gode kjøp som både er gunstig for miljøet og lommeboken din.

Hos Release får du to års garanti – trygt og like bra som nytt!