Unngå nettsvindel 

Unngå nettsvindel 

Det er flere fordeler med å kjøpe brukt mobil. Prisen er betydelig lavere enn en ny mobil, og du får en telefon av svært god kvalitet som fungerer like godt som helt ny.

I følge Tek.no er mobiltelefon noe av det tryggeste du kan kjøpe brukt ! Vi er uenige i dette, ettersom et betydelig antall nettsvindel saker har blitt rapportert i ulike medier. En innbyggerundersøkelse gjennomført av Politiet viser at hele 1 av 3 nordmenn i stor grad er bekymret for å bli utsatt for nettsvindel. Mange blir svindlet når de kjøper brukt mobil av privatpersoner på nett.

Ikke la deg lure – kjøp fra profesjonelle

Hvis telefonen er manipulert eller skadet, er det vanskelig for ufaglærte å finne dette ut selv. Risikoen reduseres betydelig dersom proffe aktører gjør kvalitetsvurderingen. Unngå denne risikoen ved å kjøpe fra proffe aktører, slik som for eksempel oss i Release. Det å vurdere mobilens tilstand kan være vanskelig. Release gjennomfører omfattende tester av hver eneste telefon, slik at vi er sikre på at du får en telefon som er i topp stand. Disse testene er umulig for de fleste å gjennomføre når man kjøper brukt fra en annen privatperson.

Brukte mobiler legges ut for salg i flere ulike kanaler. I de fleste tilfeller går det veldig bra å kjøpe brukt fra privatpersoner, men risikoen er betydelig høyere. Flere opplever å kjøpe mobiler som de aldri mottar – disse mobilene finnes rett og slett ikke. Noen mottar aldri produktet eller kjøperen opplever å få tilsendt et produkt som overhodet ikke er som forespeilet. Nye betalingsløsninger feks. gjennom Finn, har gjort transaksjoner tryggere, det er et skritt i riktig retning.

Release leverer kvalitet, garanti og trygghet

I Release har vi strenge interne kvalitetskrav og sørger alltid for at mobilen du kjøper fungerer som den skal. Vi kontrollerer batteri, skjerm, deksel, høyttaler, knapper og innmat. På denne måten får du topp kvalitet. Du får også to års garanti fra den datoen du kjøper mobilen, i tillegg til 30 dagers åpent kjøp. For at du skal vite nøyaktig hvordan kvaliteten er på mobilen du kjøper, bruker vi en gradering av våre mobiler. Vi deler dem inn i NY, Nesten ikke brukt ,Pent brukt og Litt mer brukt. Les mer om graderinger på våre sider om brukt mobil.

Å kjøpe brukt er svært gunstig for miljøet

Enda en bonus ved å kjøpe brukt, er at du bidrar til reduserte CO2 utslipp. En mobil som brukes lengre reduserer det totale klimaavtrykket !

Lykke til i jakten på en brukt mobiltelefon, håper du velger oss neste gang 🙂

Hos Release får du to års garanti – trygt og like bra som nytt!