fbpx

Trygg betaling med Svea

Trygg betaling med Svea

Release tilbyr trygg betaling gjennom Svea.

Kortbetaling

Release.no tilbyr sikker kortbetaling med VISA og Mastercard i samarbeid med Svea Finans NUF, en del av Svea Ekonomi-konsernet. Svea Finans NUF er sertifisert etter PCI DSS standarden (Payment Card Industry Data Security Standard). Det innebærer at de oppfyller de strenge sikkerhetskravene for korthåndtering som sammen stilles av de internasjonale merkene Visa, Mastercard mm.

Release aksepterer alle kort tilknyttet VISA og Mastercard som er utstedt i Norge. Kortkjøpet skjer direkte hos Svea Finans NUF og all informasjon er kryptert etter gjeldende standarder og regler. Ingen kortinformasjon håndteres eller spares hos Release.no

Pengene trekkes direkte fra din konto samtidig med at du godkjenner transaksjonen.

Faktura

Ved betaling via faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å handle på faktura må du oppgi ditt personnummer eller organisasjonsnummer dersom du handler på vegne av ett firma. Forutsetninger for å få handle mot faktura er blant annet at du har en folkeregistrert adresse i Norge og er over 18 år.

Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. En forenklet kredittsjekk vil bli gjort. Om beløpet du handler for er over 50.000 vil det bli foretatt en manuell kredittsjekk. Samtlige fakturaer er Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling kan kun skje til Svea Finans NUF.

Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager.  Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli sendt til inkasso.

Delbetaling

Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du tegne en kontokreditavtale og dermed del betale ditt kjøp. Delbetaling er et fleksibelt alternativ for deg som vil ha kontroll over dine innkjøp og samtidig være sikker på å kunne kjøpe det du behøver. Det finnes flere forskjellige betalingsalternativ å velge mellom og du kan når som helst under delbetalingstiden velge å nedbetale hele restgjelden i en betaling.

Søknad om delbetaling skjer i kassen i forbindelse med at du oppgir fødselsnummer og den delbetalingsplanen som passer deg. Det gjøres så en kredittsjekk og du får direkte beskjed om søknaden ble godkjent. Forutsetningen for en avtale om delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger. Skulle ikke søknaden gå gjennom kan du velge et annet betalingsalternativ.

Startavgiften betales på din første faktura. Fakturaavgiften betales så på respektive månedsfakturaer.

Delbetaling Rente EtableringsgebyrTermingebyr
3 måneder0%195 kr45 kr
6 måneder0%295 kr45 kr
12 måneder0%395 kr45 kr
18 måneder9,50%395 kr45 kr
24 måneder9,50%395 kr45 kr

Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 10 000 kr, varighet 12 måneder, 0% rente, etableringsgebyr 395 kr, termingebyr 45 kr: 19,03%.

Les mer om de allmenne betingelsene på:
http://www.sveawebpay.no/kontovilkar

Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon.