Tilleggstjenester

Inkluderte tjenester

Hva er inkludert i ditt mobilabonnement og hva må du betale ekstra for?

Tjenester som er inkludert i ditt abonnement.

Tjenester du må betale ekstra for.

Våre inkluderte tjenester

Med MinSide og MinRelease appen får du full kontroll over ditt og familiens forbruk og kostnader. Du kan kjøpe ekstra datapakker og bytte abonnement. Du kan også aktivere diverse sperrer. Få full oversikt og kontroll over egen mobilbruk.

Last ned MinRelease appen du også! Den er selvfølgelig gratis.

Når du oppholder deg i EU- og EØS-land er prisene på tele-tjenester som i Norge. Å ringe, sende sms og MMS koster det samme som når du oppholder deg i Norge. Merk: Som i Norge gjelder det egne priser for å ringe, sende sms og MMS til utenlandske nummer eller spesialnummer. Det gjelder også ombord på ferger og skip hvor det er eget satelittbasert mobilnett med egne priser, selv om fergen går innenfor EU/EØS.

Data du ikke bruker en måned blir med over til neste måned. Har du et 10GB mobilabonnement og kun bruker 5GB i april, overføres de 5GB du har igjen over til mai. Du har da 15GB tilgjengelig i mai.

Eventuell ubenyttet mobildata ved månedsslutt, er tilgjengelig for bruk påfølgende måned. Merk at du maksimalt får med deg det samme volumet som ligger i abonnementet, inn i neste måned. Mobildata fra ekstra datapakker følger ikke med fra en måned til en annen. Ekstra datapakker har ikke rollover og må brukes i inneværende måned du kjøper en ekstra pakke.

Bestill enkelt ekstra datapakke via MinRelease appen eller kundeservice.

Med Samtale Venter kan du ”parkere” et anrop for å besvare en ny innkommende samtale, eller gjøre et nytt oppkall. På mobiltelefonens display ser du hvem som ringer, mens du er i samtale. Du avgjør selv om du skal ta imot den nye samtalen, veksle mellom samtalene, eller la den nye gå til din MobilSvar. 

Aktiver/deaktiver tjenesten

For å aktivere/koble inn tjenesten, tast: *43# og trykk på ringeknappen 
For å deaktivere/koble ut tjenesten, tast: #43# og trykk på ringeknappen 
For å sjekke om tjenesten er aktiv eller ikke, tast *#43# og trykk på ringeknappen 

Mobilsvar er alltid inkludert hos Release. Du varsles om nye beskjeder og hvordan du kan lytte til disse, via SMS. For å høre dine beskjeder ringer du tlf. 915 09 001. Da får du automatisk lest opp hvor mange nye, og gamle, beskjeder du har.  Tjenesten er gratis.

Ring ditt mobilsvar-nummer

 • Tast 2 når du er i hovedmenyen for å komme til menyen for velkomsthilsen 
 • Tast 1 for å lese inn en personlig velkomsthilsen 
 • Tast 2 for å lytte til din nåværende velkomsthilsen 
 • Tast 3 for å bytte til standardhilsen 
 • Tast 4 for internasjonal velkomsthilsen. Her kan du velge å aktivere/deaktivere eller lese inn en personlig hilsen. Du kan lese inn en velkomsthilsen så mange ganger du vil, helt til du er fornøyd 

Viderekobling til mobilsvar

Som standard for mobilsvar er «viderekobling» aktivert automatisk fra din mobiltelefon når denne er slått av, opptatt eller utenfor dekning. Ønsker du å gjøre personlige endringer for «viderekoblingen» kan du gjøre dette i menyvalg på mobilen, eller via tastevalg:

 • Aktivere viderekobling ved ikke svar: *6191509001# (deaktivere: #61#) 
 • Aktivere viderekobling ved ikke kontakt (avslått mobil/ikke dekning): *6291509001# (deaktivere: #62#) 
 • Aktivere viderekobling ved opptatt: *6791509001# (deaktivere: #67#) 
 • Aktivere viderekobling av alle samtaler: *2191509001# (deaktivere: #21#) 
 • Spesifisere antall sekunder (5/10/15/20/25/30) før viderekobling ved ikke svar: 61*91509001(antall sek)# 
 • Sletting av alle viderekoblinger: ##002# 

MERK: Husk å avslutte alle tastekoder med å trykke på knappen som markerer send eller ringeknappen. 

Hvis du ønsker å reservere deg mot nummeropplysning gjør du dette gjennom MinSide eller i MinRelease appen. Dette, og andre reservasjoner, finner du under «Tjenester». Har du problemer med å få det til, kan du ta kontakt med vår kundeservice.

MERK: Det kan ta inntil to uker før nummeret er fjernet. Ønsker du å fjerne det med én gang på 1881.no så kan du gjøre dette ved å kontakte 1881.no kundeservice. NB! Dersom du har en egen profil på 1881.no så vil vi ikke kunne fjerne denne for deg. For å fjerne denne profilen må du kontakte deres kundeservice.

Husk at en reservasjon fra nummeropplysning ikke betyr at du er reservert mot telefonsalg. For å reservere deg mot telefonsalg og uadressert reklame må du gå inn på Brønnøysundregistrene.