Til oversikt

Mobilt bredbånd redder ferien

mobilt_bredbånd_redder_ferien_release.jpg

Med mobilt bredbånd får du rask og trygg tilgang til internett - også når du er på ferie. Friheten med internett-tilgang uten installasjon gjør at du kan være på nett uansett hvor du befinner deg.

For mange av oss er det ikke lenger slik at feriefølelsen kommer når man slår mobilen på lydløs og er logget av nettet. I dag er det så mange ting som er koblet opp mot nettet at det for de fleste av oss er både vanskelig og nesten utenkelig å være uten nett i lengre perioder.

Wi-Fi overalt med egen ruter

Fordelen med å ha en egen ruter er at den ikke stjeler mobilens ressurser når det kommer til bruk av batteri eller data. Med mobilt bredbånd får du Wi-Fi og den gode 4G+ bredbåndsopplevelsen overalt. Er du på hotellferie eller på hytta i sommer? Da kan en 4G+ ruter være løsningen for deg som ønsker å være på nett. Du får datatilgang på samme måte som hjemme, og datapakker som tilpasses din bruk når du er på farten.

Antennekvaliteten på de ulike mobilene kan variere. Dersom du opplever svake 4G-signaler på mobilen din, vil du få sterkere signaler ved hjelp av en ruter. Dekningen bedres siden ruteren har plass til en større og bedre antenne enn tilfellet er for en mindre enhet, som eksempelvis en mobil eller et nettbrett. På hytta er det flere som ikke har internettkabel i veggen. Noen opplever også lav kvalitet på Wi-Fi tilgangen som hoteller og kollektiv transport tilbyr. Da er internett med 4G via en ruter et godt alternativ.

Fleksibilitet i forhold til datamengde

Til mobilabonnementet ditt har du valgt en datapakke som er beregnet i forhold til din mobilbruk. Dersom du i ferien skal reise til steder uten Wi-Fi vil behovet for datamengde øke, og økt bruk kan gi deg noen ubehagelige overraskelser når du åpner fakturaen. Her vil en ruter gi deg tilgang til mer data, uten at dette koster for mye.

Det ligger ingen begrensninger i fart på de mest solgte abonnementene til en 4G+ ruter. Farten “strupes” kun når antallet GB i abonnementet er brukt opp. Begrepet “strupe” innebærer at hastigheten reduseres når datapakken din er brukt opp. På den måten får du ikke noe ukontrollert overforbruk, og har kontroll på kostnadene.

 

Bestill mobilt bredbånd

Trenger du mer data?

Hvis du går tom for data og trenger mer, kan du enkelt bestille en ekstra datapakke på MinSide eller i MinRelease appen.