Til oversikt

Mobilt Bredbånd Fastpris redder ferien

artikkelbilde_1730x700_MBB_Q3_2022_release.jpg

Med Mobilt Bredbånd Fastpris fra Release får du rask og trygg tilgang til internett – også når du er borte fra hjemmet. Friheten med internett-tilgang uten installasjon gjør at du kan være på nett, uansett hvor du befinner deg!

 

For mange av oss er det ikke lenger slik at feriefølelsen kommer når man slår mobilen på lydløs og er logget av nettet. I dag er det så mange ting som er koblet opp mot nettet at det for de fleste av oss er både vanskelig, nesten utenkelig, å være uten nett i lengre perioder.

Fleksibilitet i forhold til datamengde

Til ditt mobilabonnement har du valgt en datapakke som er beregnet i forhold til din mobilbruk. Dersom du i ferien skal reise til steder uten WiFi, vil behovet for datamengde øke, og økt bruk kan gi deg noen ubehagelige overraskelser når du åpner fakturaen. Her vil en router gi deg tilgang til mer data, uten at dette koster for mye.

I tillegg er det veldig kjedelig når de som deler mobildata fra din mobil, opplever å bli avbrutt midt i filmen fordi du mottar en samtale, eller datapakken er brukt opp. Bestiller du Mobilt Bredbånd Fastpris får du en egen datapakke som kan fordeles på alle, uten å bli påvirket av hvordan du bruker mobilen din. 

 

Finn pakken som passer best for deg - fra 99,-/mnd

Bestill Mobilt Bredbånd Fastpris

Fastpris på 99,-/mnd

Når du velger Mobilt Bredbånd Fastpris fra Release har du en fastpris på 99,-/mnd. Deretter etterfaktureres du for din bruk, inntil din makspris. Det betyr at du aldri betaler mer enn din makspris, og du betaler heller aldri mer enn 99,-/mnd dersom du ikke bruker det. Vi vil at du skal ha muligheten til å kontrollere utgiftene, når du trenger det.

Mer stabilt med egen router

Fordelen med å ha en egen router er at den ikke stjeler mobilens ressurser når det kommer til bruk av batteri eller data, eller påvirkes av hvordan du bruker mobilen mens du deler data. Med Mobilt Bredbånd Fastpris får du full Telenor-dekning, 4G og 5G, der det er tilgjengelig, med riktig router.

Utbyggingen av 5G-dekning fra Telenor er i full gang og vil være landsdekkende i første halvdel av 2024. Les mer om 5G-dekning her.

 

Velg en 5G router i dag og opplev dekning i verdensklasse!  

Kjøp 5G router

Sterkere signal enn med mobilen

Antennekvaliteten på de ulike mobilene kan variere. Dersom du opplever svake 4G-signaler på mobilen din, vil du få sterkere signaler ved hjelp av en router. Dekningen bedres siden routeren har plass til en større og bedre antenne enn tilfellet er for en mindre enhet, som eksempelvis en mobil eller et nettbrett. På hytta er det flere som ikke har internettkabel i veggen. Noen opplever også lav kvalitet på WiFi tilgangen som hoteller og kollektiv transport tilbyr. Da er internett via en router et enda bedre alternativ.

Alltid best hastighet

Det ligger ingen begrensninger i fart når du velger Mobilt Bredbånd Fastpris fra Release. Farten reduseres kun når antallet GB i abonnementet er brukt opp. På den måten får du ikke noe ukontrollert overforbruk, og har kontroll på kostnadene. 

KAMPANJETILBUD

Akkurat nå får router fra kun 1,-* dersom du bestiller Mobilt Bredbånd Fastpris!

Bestill Mobilt Bredbånd Fastpris

 

 Har du allerede abonnement, får du alle våre routere til knallbra priser!

Kjøp router i dag!

 

*Tilbudet gjelder ved 12 mnd. binding, t.o.m. 31.10.2022.