Til oversikt

Gjør et smart valg for ditt barn – velg brukt mobil!

Smart-valg-barn-leiemobil.jpg

Det er ikke lenger et spørsmål “om” barna skal få egen mobil, men heller spørsmål om “når”. Undersøkelser viser at omkring halvparten av alle foreldre planlegger å gi barna sin første mobil ved 8-9 års alder. Da er en brukt mobil et smart valg, med tanke på økonomi, trygghet og miljø. 

 

For foreldre er mobilen en utrolig enkel og trygg måte å kunne få bekreftet at barnet har kommet hjem fra skolen, har kommet frem til sin nye venn eller bare for å si god natt når barnet er borte på sin aller første overnatting. Hovedbruken til barna er det å kunne ringe hjem, å holde kontakt med venner, samt å bruke mobilen til spill og underholdning.  

Et økonomisk godt valg for familien 

Dersom du skal kjøpe ny mobil til ett eller flere barn, vil dette fort bli et økonomisk løft og koste titusener av kroner. I tillegg skal du kjøpe et mobilabonnement som passer hver enkelt.

Ved å velge brukt mobil fra Release velger du ikke bare en mobil som er mer miljøvennlig, men også vennlig mot familiens økonomi. Når barnets behov forandrer seg, kan du enkelt oppgradere eller bytte til en annen modell uten at dette «koster skjorta». Vi vet at forutsigbar økonomi har mye å si i en families hverdag!   

Mer enn «godt nok» og trygt

Barnas mobilbruk tilsier kanskje ikke at den nyeste modellen er det som trengs for å dekke deres behov. I tillegg senker vi skuldrene litt når vi kan lære barna våre å ta vare på ting, uten at det er det dyreste de skal øve seg med. Husk også skjermbeskyttelse og deksel som reduserer skader og gjør den mer robust.   

Hos oss i Release skal kjøp av brukt mobil oppleves som kjøp av ny. Vi sørger alltid for at alle personlige spor er slettet, før den klargjøres og sendes til deg. I tillegg har du alltid 30 dagers åpent kjøp og to års garanti når du kjøper brukt mobil hos oss.

Hvilken mobil velger jeg til mitt barn?

Se hvilke modeller og mobilabonnement vi anbefaler ditt barn.

 

Les mer