Til oversikt
Bli kunde Ofte stilte spørsmål Dekning Innstillinger på SIM og telefon Priser og produkt Faktura

Dersom du mister eller blir frastjålet SIM og telefonen din må du sperre SIM-kortet for å unngå uautorisert bruk. Det gjør du enklest via Min side / Min Bedrift. Du kan selvsagt kontakte oss for hjelp også. Bruk chaten for rask hjelp :)

Husk å samtidig bestille et nytt kort, dersomd et gamle er borte for alltid.

NB! Bank-ID på mobil må aktiveres på nytt i nettbanken din, når du bytter SIM-kort

Hos Release får du full Telenor-dekning, og som kunde hos oss er du sikret suveren dekning 4G-hastighet og 5G der det finnes, uansett hvilket abonnement du velger.

Det er selvsagt fri hastighet i alle våre abonnement. 

Sjekk dekningen der du bor: Dekningskart

Hvordan velge riktig?

Release har bestemt seg for at du som kunde til enhver tid skal betale minst mulig for å ha mobiltelefon. Vi har derfor laget et enkelt system som gjør at du lett finner en leietelefon og mobilabonnement som passer til ditt forbruk:

Velg den telefonen du vil ha, velg hvor mye data du vil ha.

Vet du ikke hvor mye data du skal velge, er det null problem:

- Velger du for lite, kan du kjøpe til ekstra datapakker ved behov.

- Velger du for mye, så følger ubrukt data med over til neste måned.

 

1 GB

Abonnementet for deg som ikke bruker mye data. Du er mest koblet til WiFi og bruker stort sett mobildata for å sjekke litt nyheter, facebook og sende noen meldinger via messenger.

1 GB er også perfekt for «nybegynneren» som skal lære hva mobildata er.

 

5 GB

Passer for deg som ofte bruker WiFi, men som også surfer daglig trådløst nett. 5 GB gir deg nok data til å google ting du lurer på, sjekke mail, Snap’e, snakke litt på Skype og facetime… De fleste kommer langt med 5 GB

 

10 GB

Du som ikke vil tenke for mye på WiFi, som bruker telefonen hyppig, ser videosnutter og laster bilder, åpner vedlegg på mailen, er på sosiale medier mange ganger om dagen og har videosamtaler. Du bør velge 10 GB eller mer.

 

15 GB

Med 15 GB i abonnementet bruker du mobilen ganske så ubekymret. Størrelse på mail-vedlegg spiller ingen rolle, du kan streame filmer, du kan kjøre lange videosamtaler, bruke telefonen som modem ved behov.  Release yourself!

 

30 GB

For deg som bruker mye data. Bruker du mobilen mye i jobbsammenheng og på farta på fritiden - anbefaler vi Release 30 GB. For deg som jobber og deg som spiller/streamer mye i farta.

 

50 GB  og 100 GB

 Hva kan vi si... Det er bare å la det stå til!

 

 

 

Med leiemobil fra Release tar du ikke bare et miljøvennlig valg, du gjør også hverdagen lettere for deg selv samtidig som du sparer penger. 

 

Våre leiemobiler er gode som nye, klasse A som vil si topp kvalitet. 

 

I Europa er det nå mer vanlig å leie mobiltelefon enn å eie den selv. Vi i Release er stolte av å være første operatør i Norge som tilbyr leiemobiler.

 

Heldigvis er det fler og fler som er engasjerte i miljøsaken - så hvorfor ikke inkludere valget av mobilløsning i din miljøvennlige hverdag? 

Sunn skepsis er bra. Vårt mål er at brukt skal oppleves like godt og trygt som nytt.

 

I Release leverer vi kun telefoner i kvalitetsklasse A og vi har strenge interne kvalitetskrav. Før utleie av en telefon sjekker vi batteri, skjerm, deksel og innmat og skifter det som trengs. Dermed får du topp kvalitet til en lav pris. 

Alle batterier slites over tid. Slutter telefonen å fungere slik den skal, sender vi deg umiddelbart en nyoppusset leietelefon sammen med en returlapp til den gamle. Målet er at du berøres i så liten grad som mulig. Det er nemlig vårt ansvar at telefonen fungerer slik den skal i hele leieperioden.

Den defekte telefonen pleies godt, og gis nok et liv. Har den fullført sin tjeneste, sørger vi for at den ender sine dager hos våre partnere som garanterer resirkulering og forsvarlig destruering av elektronisk avfall.

 

Hos oss vet du hva du får. Tenk nytt, velg brukt! :)

 

Leietelefonene kommer med beskyttelsesglass og deksel, så de tåler litt ekstra. Skulle du likevel være uheldig å knuse telefonen eller på annen måte skade den, bytter vi den selvsagt ut for deg:

1. Du kontakter oss

2. Vi sender deg en nyoppusset leietelefon

3. Du returnerer den ødelagte leietelefonen

 

Det du må regne med er å betale for reparasjonen. Men fortvil ikke - vi håndterer service selv og skal ikke tjene penger på ditt uhell, så kostnadene er lavere enn hos mange andre servicesteder.

 

Dersom leietelefonen ikke kan repareres eller du har mistet den, vil du måtte ersatte den. Også her har vi hyggelige priser for våre kunder.

 

Se priser for reparasjon og erstatning.

En mobiltelefon er i utgangspunktet ikke et miljøvennlig produkt, men alle har det! Release vil gjøre det enklere å ha en mobiltelefon som gir minst mulig miljøavtrykk.

 

Det er helt vanlig at mobiloperatører og nettbutikker selger brukte mobiltelefoner. Disse telefonenen har hatt én eier - ett liv -  tidligere, og den får liv nummer to når den selges.

Det Release gjør annerledes er at vi kun leverer brukte telefoner som du kan leie, da inkludert et mobilabonnement. Hver leietelefon fra Release, får ikke bare 1-2 liv, men ambisjonen er opp til fem liv! 

Resultatet er at du får en mer miljøvennlig telefon, og det er selvsagt vårt ansvar at batteri og innmat fungerer topp hele veien! 

 

Når en telefon har fullført sine mange liv, sørger vi for at den ender sine dager hos våre partnere som garanterer resirkulering av grunnstoffer og forsvarlig destruering av elektronisk avfall.

 

Godt for miljøet - godt for deg :)

 

Les mer om hva en telefon inneholder

 

  • Sett telefonen i flymodus> gå til Innstillinger og skru av iMessage og FaceTime> aktiver 4G> aktiver iMessage ved å fjerne telefonnummer> Trykk på det igjen> Aktiver FaceTime ved å fjerne telefonnummer, trykk så på det igjen.

Hvis det ikke blir aktivt av seg selv, kontakt Apple-support.

Trefadder er Norges første og eneste kommersielle virksomhet som planter trær i norske klimaskoger. Organisasjonen hjelper bedrifter å bli klimanøytrale.

Sammen med Trefadder planter Release trær for å kompensere for utslippene vi som selskap er ansvarlige for. På den måten jobber vi mot vårt mål om å bli klimanøytrale.

Apple:
  • Gå til Innstillinger
  • Velg Generelt
  • Velg Nullstill
  • Velg Slett alt innhold og alle innstillinger

 

Android:
  • Gå til Innstillinger
  • Velg Generell styring
  • Velg Nullstill
  • Velg Nullstill i fabrikkdata
  • Velg Nullstill

Vær oppmerksom på at menyvalgene kan variere noe avhengig av hvilken Android mobil du har.

 

Leiemobil er Release sin eiendom. Hvis mobilen ikke nullstilles vil du bli fakturert mobilens verdi.

Rollover inkluderer datamengden som er tilgjengelig i ditt abonnement. Det du ikke bruker opp en måned ruller over til neste. Har du ett 10GB abonnement og bruker 5GB i april, ruller 5GB over til mai. Du har da 15GB tilgjengelig i mai, men de 5GB fra april ruller ikke med over til juni.

Ekstra datapakker har ikke rollover og må brukes i inneværende måned du kjøper en ekstra pakke.

Kontakt oss:

Våre åpningstider er hverdager 09:00 - 17:00

 

Send oss en melding