Til oversikt
Brukte mobiler Åpent kjøp, service og garanti Ny abonnementkunde? Dekning og datahastighet Priser og tilleggstjenester Faktura og betaling Hjelp med mobil og SIM Digital sikkerhet

Svaret er ja! Alle mobilene Release selger er garantert brukt. De er også garantert sjekket, renset og har fått byttet defekte eller slitne deler. Det er det som gjør det så bra! 

Mobilen er vasket og renset utvendig. Alle passord og spor etter forrige eiers innhold er 100% slettet før mobilen er resatt med fabrikkinnstillinger. Deler som ikke fungerte tipp topp, for eksempel skjerm og batteri, er byttet ut.

Det varierer fra mobil til mobil. Noen mobiler har knapt vært i bruk (kanskje noen kjøpte en ny mobil og returnerte den innen angrefristen), mens andre kan ha vært i bruk i både 2 og 3 år før den blir pusset opp og får et nytt liv hos Release.

Release har sjekket batteriene på alle mobiler som selges fra oss. Dersom vi oppdager unaturlig ladekapasitet eller for kort levetid, bytter vi ut batteriet før mobilen sendes til sin nye eier. Minstekrav til batterikapasitet er 80%, et nivå som også nye mobiler kan ligge på etter noen måneders bruk.

A Gradering

Release garanterer at mobilen oppleves som ny. Det kan være små linjer som kun sees når telefonen er av og i direkte lys. Teknisk er mobilen tipptopp med mellom 80-100% batterikapasitet.

 • Skjermen har ingen tegn til misfarging eller skade (som ny).
 • Bakdeksel har ingen tegn til misfarging eller skade (som ny).
 • For både front og bakdeksel, kan det forekomme det vi kaller små “hårfester” (nesten umulig å se og kan ikke merkes med negl etc. Men hvis det forekommer og du har det i rett lys og vinkel kan det skinne litt)
 • Kameralinse er helt intakt.
 • Batterikapasiteten er minimum 80%
 • Alle knapper (hjem-knapp, volum på/av, stille etc.) fungerer som det skal.
 • Ingen manglende eller alternative deler.
 • Ingen vannskader.
 • Ladeport uten skader.
 • Alltid 30 dagers åpent kjøp og to års garanti.

B Gradering

Release garanterer at mobilen er pen, men brukt. Du kan se noen linjer i displayet når det er skrudd av. Når mobilen er på skal du ikke se noe. Det kan være litt mindre slitasje på bakdeksel og bitte små merker i rammen. Teknisk er mobilen tipptopp med mellom 80-100% batterikapasitet. Noe slitasje, men ingen betydelige skader.

 • Skjermen har ingen tegn til skade eller misfarging, men her kan det forekomme det vi kaller små “hårfester” (nesten umulig å se og kan ikke merkes med negl etc. Men hvis det forekommer og du har det i rett lys og vinkel kan det skinne litt)
 • Bakdeksel kan det forekomme riper, men påvirker ikke bruken av mobilen. Ikke sprekker/skrubbsår.
 • Batterikapasitet minimum 80%.
 • Kameralinsen er helt intakt.
 • Alle knapper (hjem-knapp, volum på/av, stille etc.) fungerer som det skal.
 • Ingen manglende eller alternative deler.
 • Ingen vannskader.
 • Ladeport helt intakt, men kan ha små merker.
 • Alltid 30 dagers åpent kjøp og to års garanti.

Det innebærer at du i 2 år får gratis reparasjon av mobilen, dersom batteriet ikke holder mål eller mobilen ikke fungerer som den skal. Om ikke feilen kan repareres får du en ny brukt mobil fra Release. Brukt hos Release = Like trygt som nytt!

NB! Garantien omfatter ikke vann- og knusningsskader eller andre skader som er påført mobilen under bruk.

En mobiltelefon er i utgangspunktet ikke et miljøvennlig produkt, ettersom den inneholder mange sjeldne jordmetaller det krever mye ressurser å utvinne. Likevel er vi alle avhengige av det. Release vil gjøre det enklere å ha en mobil som gir minst mulig miljøavtrykk.

 

Heldigvis er det blitt vanligere med kjøp og salg av brukte mobiler – det er vi glade for! Disse telefonene har i snitt to liv – gjennom to eiere. Det Release gjør annerledes er at vi kun leverer brukte telefoner. 

 

Når en telefon har fullført sine mange liv, sørger vi for at den ender sine dager hos våre partnere som garanterer resirkulering av grunnstoffer og forsvarlig destruering av elektronisk avfall.

 

Godt for miljøet - godt for deg!

 

Les mer om hva en telefon inneholder

 

Sunn skepsis er bra. Vårt mål er at brukt skal oppleves like godt og trygt som nytt.

 

I Release har vi strenge interne kvalitetskrav og sørger alltid for at mobilen du mottar oppleves så god som ny. Vi kontrollerer kvaliteten på batteri, skjerm, deksel og innmat og bytter det som trengs. Dermed får du topp kvalitet til en lav pris. 

 

Defekte telefoner pleies godt, og gis nok et liv. Ved fullført tjeneste, sørger vi for at mobilen ender sine dager hos våre partnere som garanterer resirkulering og forsvarlig destruering av elektronisk avfall.

 

Hos oss vet du hva du får. Tenk nytt, velg brukt!

 

Fant du ikke det du så etter?

Kontakt Kundeservice, vi er her for å hjelpe deg.
Våre vanlige åpningstider er hverdager fra 09:00 til 17:00


Du kan også besøke butikken vår i Kongensgate 9 i Sandefjord.

 

+47 904 31 000

 

kundeservice@release.no