Hvem er vi

 

I Release legger vi vekt på trivsel i hverdagen, godt humør, dedikasjon til jobben og til hverandre. Når vi legger kompetanse på toppen, får vi et dyktig team som sammen skaper kundeopplevelser og gode produkter! 

 

Nedenfor ser du noen av menneskene bak Release. 

 

Ledelsen

Ledelsen i Release består av mennesker med solid erfaring fra mobilbransjen.

 

Øistein Eriksen er selskapets leder. Han startet i sin tid OneCall, et mobilselskap han ledet med stor suksess fram til han gikk av sommeren 2018. Du har ganske sikkert sett ham på TV, for Øistein var i en årrekke frontfigur for OneCalls reklamefilmer. Før OneCall var han med å bygge opp NetCom (i dag Telia Norge) fra mobilmarkedet åpnet for privatkunder i 1993. Øistein er utdannet siviløkonom (NHH).

 

Øistein Eriksen
Administrerende direktør / pressekontakt
oistein.eriksen@release.no

+47 40 85 85 00

 

 

Christopher Isaksen er selskapets finansdirektør. Han startet sin karriere som salgsleder for Talkmore i 2004. Han har siden den gang fått bred erfaring innen IT, finans og venture. Han har vært med å starte flere internasjonale selskaper innen IT, media og finans. Han har de siste ti årene bodd i Europa, Asia og Midtøsten, men flyttet tilbake til Norge i 2019. Christopher er utdannet innen ledelse og administrasjon (BI), og har tatt CS50 (Harvard)  

 

Christopher Isaksen

Finansdirektør

christopher.isaksen@release.no

+ 47 48 43 41 48

 

 

Thale Knudsen er ansvarlig for kundeopplevelsen i Release. Hun har lang erfaring fra mobilbransjen, blant annet OneCall og MyCall, hvor hun i flere år ledet arbeidet med forvaltning av kundebasen. Før Release jobbet Thale med brukeropplevelse og kommunikasjon via app og mobile kommunikasjonsløsninger i Link Mobility. Hun er utdannet innen akvakultur (HVL), men har altså skiftet beite siden den gang. Nå er hun genuint opptatt av at det skal være enkelt, oversiktlig og godt å være kunde hos Release.

 

Thale Knudsen

Kundedirektør

thale.knudsen@release.no
+47 40 85 60 56

 

 

Jan Otto Bjørkum er innkjøpssjef og ansvarlig for drift av nettbutikken Grønnmobil.no i Release. Han er grunnlegger av bedriften Grønnmobil som Release har sitt utspring fra. Jan Otto har grundet og vært daglig leder i flere selskaper de siste 30 årene: Ett selskap innen finans, med aksjerådgivning/porteføljeforvaltning, ett innenfor HMS Software og kjemikaliehåndtering, og Grønnmobil/Release. Som gründer har han fungert i en rekke operative roller og vært helt sentral i oppbyggingsfasen. Han har i tillegg vært medeier og engasjert i styret i en rekke oppstartsselskaper de siste 30 årene. Jan Otto er utdannet innen bedriftsøkonomi, ledelse og markedsføring som diplomøkonom fra BI. 

 

Jan Otto Bjørkum

Innkjøpssjef hardware/webmaster Grønnmobil.no

jan.otto.bjorkum@release.no

 

+47 90 89 24 21

 

 

Selskapsinfo:

Release AS

Orgnummer: 920 502 873

Sentralbord: 90 43 10 00

Adresse: Aagaardsplass 2, 3211 Sandefjord