butikk_kongensgate_9_artikkelbilde_1730x1080_release (002).jpg

Releasebutikken i Sandefjord 

Kom innom og snakk med en av våre engasjerte kolleger, og se hvorfor vi higer etter å forlenge levetiden til noe som fremdeles er av topp kvalitet. Ta en titt på en brukt mobil rett fra vårt lager og bekreft selv kvaliteten vi leverer. 

I mars 2021 åpnet vi vår aller første butikk i Sandefjord. Her ønsker vi å gi deg en følelse av trygghet og bekreftelse på at valg av brukt mobil er riktig for deg!

 

Vi tilbyr disse tjenestene i butikken

 

I vårt mobilverksted utfører vi reparasjon og rens av din mobil når du har behov for det. Vi byr selvfølgelig på en god kopp kaffe mens du venter.  

Release + Teknikmagasinet = Sant

Visste du at vi nå også tilbyr mobilreparasjoner gjennom Teknikmagasinets butikker? Få en oversikt over alle butikkene her.

 

  

 

Sommerkampanje

Trenger du ny mobilskjerm? I hele sommer får du 20% rabatt på alle mobilreparasjoner hos oss i Kongens gate 9!

Husk at mobilreparasjoner gjelder mer enn bare ny skjerm! Når tok du for eksempel sist en god rens av ladekontakten? Kanskje trenger du et nytt batteri, så mobilen holder ut sene sommerkvelder?

Kom innom vår butikk, så hjelper vi deg gjerne!

 

Tilbudet gjelder kun Kongens gate 9, t.o.m. 28. august 2022.

 

Kontaktinformasjon

Åpningstider

Mandag - fredag: 10:00-17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: Stengt 

 

Telefon: +47 904 31 001
E-post: releaseshop.sfj@release.no

 

Adresse
Release Sandefjord
Kongensgate 9
3210 Sandefjord


Vil du vite mer?

Ved kjøp av brukt mobil hos Release følger alltid to års garanti og 30 dagers åpent kjøp. Men hvilken kvalitet kan du forvente av en brukt mobil? Les mer om hvordan vi graderer våre mobiler.