Til oversikt

Tenk nytt, velg brukt!

tenk_nytt_velg_brukt_artikkelbilde_1730x1080_release.jpg

 

Skeptisk til brukt? Sunn skepsis er bra.

 

Hos oss i Release finner du «nyoppussede» mobiler til både eie og leie. Målet vårt er at brukt skal oppleves like godt og trygt som nytt.  

 

Året 2020 har også gjort oss tvilende til å ta i bruk noe som andre allerede har brukt før oss. Våre rutiner ved klargjøring til ny eier innebærer ikke bare en oppgradering av telefonen, men også en grundig desinfisering av alle deler. Den «nyoppussede» mobilen din har ingen spor av tidligere eier, og skal heller ikke ta med seg noe av deg på veien videre. Vi i Release sørger for at telefonen er nullstilt og testet før den kommer til sin nye eier. Ditt personvern er viktig for oss.

 

Bruksopplevelsen mellom en helt ny og en «nyoppusset» mobil skilles ofte på batteritilstand og software. Release sørger alltid for at disse delene er byttet og oppgradert før den selges eller leies videre. Ved leie garanterer vi også ny leiemobil dersom noe skjer under avtaleperioden. Vårt mål er at du berøre i så liten grad som mulig.

 

«Gårsdagens modell» er ikke utdatert.

 

«Gårsdagens modell» har ikke lenger enorme forskjeller fra den som lanseres i dag, selv om prisen skulle tilsi det. Dette er noe vi mener er viktig å påminne våre kunder. Alle våre mobiler skal oppleves like bra som en helt ny.

 

I mars 2021 åpnet vi vår aller første butikk i Sandefjord. Her ønsker vi å gi deg en følelse av trygghet og bekreftelse på at valg av brukt telefon er riktig for deg! Kom inn og snakk med en av våre engasjerte kolleger, og se hvorfor vi higer etter å forlenge levetiden til noe som fremdeles er av topp kvalitet. Ta en titt på en brukt telefon rett fra vårt lager og bekreft selv kvaliteten vi leverer.

 

"Mobiltelefoner er egentlig en av de minst risikable kategoriene du kan kjøpe brukt i, ettersom det stort sett er veldig synlig om en telefon har vært tuklet med eller blitt skadet." Tek.no

 

Vil du vite mer om kvaliteten på våre mobiler? Les her.

 

Bestill her