Til oversikt

Mobilt bredbånd fra Release

mobilt_bredbånd_til_høstferien_uke_39_2021_artikkelbilde_1730x1080_release.jpg

Mobilt bredbånd brukes av alle som har behov for internett der det ikke er mulig å legge inn kabel. Dette kan være på hytta, i bobilen, på camping, i båten, på toget eller i bilen. Fordelen med å ha en egen ruter er at den ikke stjeler mobilens ressurser når det kommer til batteri og bruk. ​ 

Wi-Fi overalt!

Med mobilt bredbånd får du Wi-Fi og den gode 4G+ bredbåndsopplevelsen overalt! 

Kanskje har du valgt å vente med datapakke på dine barns mobilabonnement, eller så bruker du i perioder mer data fordi du er på hytta. Da kan en 4G+ ruter være løsningen. Barna og du får datatilgang på hytta på samme måte som hjemme, og du kan by gjestene på samme problemfrie internettopplevelse.   

Antennekvaliteten kan variere

Opplever du svake 4G signaler på mobilen din vil du kunne få sterkere signaler gjennom en ruter. Dekningen vil bedres da ruteren har plass til en bedre antenne enn på en mindre enhet, som mobil eller nettbrett 

Datamengde

I ditt mobilabonnement har du valgt en datapakke som er beregnet ditt mobilbruk. Reiser du derfor i lengre perioder til steder uten Wi-Fi, vil behovet for datamengde øke, og fakturaen på mobilabonnenementet ditt vil kunne gi deg noen ubehagelige overraskelser. Her vil en ruter gi deg tilgang til mer data uten at det koster for mye.  

Ikke alle har behov for mye data. For de som kun bruker nettet til nettaviser og mail kan mobilt bredbånd være billigere.  

Fart 

Det ligger ingen begrensninger i fart på de mest solgte abonnementene til en 4G+ ruter. Farten strupes kun når GB i abonnementet er brukt opp - på den måten får du ikke noe ukontrollert overforbruk. Trenger du mer data kan velge å kjøpe ekstra datapakker eller vente på at neste periode starter. 

Pausepris

Trenger du bare mobilt bredbånd innimellom? Da er vårt Mobile Bredbånd med Pausepris perfekt! Er det en måned du ikke bruker bredbåndet, betaler du nemlig kun pauseprisen på kr 49,-*. Et hyttebredbånd for deg som for eksempel bare er på hytta fra mai til oktober. 

Ikke internettkabel i vegg?  

På hytta er det flere som ikke har internettkabel i veggen. Noen opplever også lav kvalitet på kobberkabelen til sitt eget hjem. Da er internett via 4G det eneste alternativet.  

 

Se priser på mobilt bredbånd