Til oversikt

Leiemobil er god studentøkonomi

leiemobil_er_god_studentøkonomi_artikkelbilde_1730x1080_release.jpg
Leiemobil er god studentøkonomi

Mange studenter arbeider hardt for at studielån og lønn fra deltidsarbeid skal strekke til. Samtidig bruker en stor andel studenter titusenvis av kroner på å kjøpe seg nye mobiltelefoner i løpet av studietiden. Med leiemobil kan de spare mye penger!

 

Studiestart er forbundet med mange kostnader. For førsteårsstudenter vil flytting til studiestedet føre til husleie eller boliglån, man får kanskje transportkostnader, betaler semesteravgift, kjøper studiemateriell og må begynne å kjøpe egen mat. I tillegg koster det å trene på treningssentre, være med på studentaktiviteter, ha bredbånd og mobil.

 

Kjøper i snitt tre nye mobiltelefoner i studietiden

Åtte av ti mellom 18 og 29 år kjøper mobilen sin selv og seks av ti betaler også abonnementet. I samme aldersgruppe har hele 85 prosent en mobiltelefon som er mindre enn to år gammel.

 

Dette betyr at i løpet av et femårs-studium har en gjennomsnittlig student kjøpt tre mobiltelefoner! Over halvparten har mobiler som når de er nye koster mer enn 10 000 kroner. Legg på noen tusenlapper for mobilabonnement per år, så viser regnestykket at mobil er en vesentlig kostnad for studenter. Hvorfor ikke velge en mobil som gir én fast lav kostnad i måneden, og spare de store beløpene til andre ting? Med leiemobil får du mer forutsigbarhet i din økonomi.

 

Spar penger og spar miljøet med leiemobil 

En undersøkelse utført av Cicero Senter for Klimaforskning, viser at unge mellom 18 og 29 år er mest bekymret for klimaendringene. Her kommer det også tydelig frem at unge under 30 år opplever et personlig ansvar for å redusere klimagassutslipp. 

 

Release vil gjøre det enklere å ha en mobil som gir minst mulig miljøavtrykk. Levetiden til en mobil er lengre enn vi tror. I Release bytter vi de delene som oftest gjør at man bytter mobil, som knust glass og dårlig batteri. Derfor lever en leiemobil lenger og flere får glede av den. Vårt mål er at en mobil skal ha fem liv - altså fem ulike eiere.

 

Leiemobilen kan byttes og oppgraderes.

Fordelen med en leiemobil er at du får en god mobil med abonnement til en fast pris, uten å måtte kjøpe den. Det er mye gunstigere for deg økonomisk og det er også gunstig for miljøet med gjenbruk av mobil. Du kan selvsagt oppgradere modellen underveis om du ønsker det. Hvis leiemobilen må repareres, sender vi deg en erstatningstelefon. Enklere blir det ikke.

 
Er du interessert i å spare penger ved å leie mobil?
Les mer om leie av mobil hos Release her