Til oversikt

Leiemobil er god studentøkonomi

yogendra-singh-w140_AAHojk-unsplash.jpg
Mange studenter arbeider hardt for at studielånet og lønn fra deltidsarbeid skal strekke til. Samtidig bruker en stor andel flere titusen på å kjøpe seg mobiltelefoner i løpet av studietiden. Med leiemobil kan de spare mye.

 

Se alle leietelefoner fra 169,- per mnd.

 

Studiestart er forbundet med mange kostnader. For førsteårsstudenter vil flytting til studiestedet føre til husleie eller boliglån, man får kanskje transportkostnader, betaler semesteravgift, kjøper studiemateriell og må begynne å kjøpe egen mat. I tillegg koster det å trene på treningssentre, være med på studentaktiviteter, ha bredbånd og mobil.

 

Kjøper tre mobiltelefoner i studietiden

Åtte av ti mellom 18 og 29 år kjøper mobilen sin selv og seks av ti betaler også abonnementet. I samme aldersgruppe har hele 85 prosent en mobiltelefon som er mindre enn to år gammel.

 

Det betyr at i løpet av et femårs-studium har en gjennomsnittlig student kjøpt tre mobiltelefoner! Over halvparten har mobiler som nye koster mer enn 10 000 kroner. Legg på noen tusenlapper for mobilabonnement per år, så viser regnestykket at mobil er en vesentlig kostnad for studenter. Hvorfor ikke velge en mobil som gir én fast lav kostnad i måneden, og spare de store beløpene på andre ting? Med leiemobil får du mer forutsigbarhet i din økonomi. 

 

Studentkampanje!

 

I sommer har vi spesialtilbud på iPhone 11 64GB med 15 GB mobilabonnement inkludert til kun 499,- mnd. Eller liker du best Samsung? Da kan du bestille SamsungS20+ 5G med 15 GB mobilabonnement inkludert til kun 599,- mnd.

 

Bruk kode STUDENT21 i kampanjekode-feltet.

 

 Velg leiemobil og datamengde

 
Spar hver krone. Spar miljø. 

En undersøkelse utført av Cicero Senter for Klimaforskning, viser at unge mellom 18 og 29 år er mest bekymret for klimaendringene. Her kommer det også tydelig frem at unge under 30 år opplever et personlig ansvar for å redusere klimagassutslipp.  

 

Release vil gjøre det enklere å ha en mobil som gir minst mulig miljøavtrykk. Levetiden til en mobil er lengre enn vi tror. I Release bytter vi de delene som oftest gjør at man bytter mobil, som knust glass og dårlig batteri. Derfor lever en leiemobil lenger og flere får glede av den. 

 
Mobilen kan byttes.

Fordelen med en leiemobil er at du får en god mobil med abonnement til en fast pris, uten å måtte kjøpe den. Du kan selvsagt oppgradere modell underveis om du ønsker det. Hvis leiemobilen må repareres, sender vi deg en erstatningstelefon. Enklere blir det ikke. 

 

Synes du dette høres bra ut?     

 

Bestill her!