Til oversikt

Gjør et smart valg for ditt barn – velg leiemobil!

Smart-valg-barn-leiemobil.jpg

Har du vurdert å leie en mobil til ditt barn fremfor å kjøpe?

Som foreldre er mobil en utrolig enkel og trygg måte å kunne få bekrefte at barnet er hjemme fra skolen, har kommet frem til sin nye venn eller bare si god natt på sin aller første overnatting. Undersøkelser viser at omkring halvparten av alle foreldre planlegger å gi barna sin første mobil ved 8-9 års alder. Hovedbruken er det å kunne ringe hjem, holde kontakt med nye venner og underholdning.  

 

Økonomisk godt valg for familien 

Skal du kjøpe ny mobil til ett eller flere barn, vil dette fort koste titusener av kroner. Deretter legger du på et abonnement som passer hver enkelt. Velger du leiemobil fra Release har du kun en fast lav sum i måneden. Når barnets behov forandrer seg kan du enkelt oppgradere eller bytte til en annen modell uten at det «koster skjorta». Vi vet at forutsigbar økonomi har mye å si i en families hverdag! 

 

Brukt er «godt nok» 

Barns bruk tilsier kanskje ikke at den nyeste modellen er det som trengs for å dekke deres behov. I tillegg senker vi foreldre skuldrene litt når vi kan lære barna våre å ta vare på ting, uten at det er det aller nyeste de skal øve med. Hos Release får du en pent brukt mobil til eie eller leie. Velger du leiemobil blir den i tillegg levert med skjermbeskyttelse og deksel som reduserer skader og gjør mobilen mer robust.  

 

Trygt valg 

Vi tar barnets personvern på alvor! Når mobilen har levd sin tid hos ditt barn, sender vi deg en eske og en returlapp. Du leverer enkelt pakken i posten, og vi sørger alltid for at alle personlige spor er slettet før den klargjøres til sin neste eier.

 

Se hvilke modeller og mobilabonnement vi anbefaler ditt barn her!