Mobilt Bredbånd Flex

Mobilt Bredbånd Flex

Betal kun for det du bruker!

Med Mobilt Bredbånd Flex fra Release betaler du kun for det du bruker! Betal en fast grunnpris på 99,-/mnd. Deretter vil du etterfaktureres for det du faktisk bruker.

Bestill Mobilt Bredbånd Flex gjennom kundeservice

Ofte stilte spørsmål

Mobilt Bredbånd Flex fra Release kan kun brukes i Norge.

Vi tilbyr dessverre ikke data rollover med Mobilt Bredbånd Flex, men du kan alltid endre størrelsen på ditt abonnement dersom du ser at du ofte sitter igjen med mye data til overs.

Hos Release får du alltid full Telenor-dekning. Du kan enkelt finne ut hvilken dekning det er dit du skal, gjennom dekningskartet til Telenor.

Du kan enkelt endre ditt mobile bredbåndsabonnement, eller kjøpe ekstra datapakke, på MinSide eller i MinRelease appen. Der får du også oversikt over hvor mye data du har brukt den inneværende måneden. Har du problemer kan du kontakte kundeservice, så hjelper vi deg.

Datapakken er tilgjengelig ut den inneværende måneden.

Bor du i et område med 5G-dekning tilgjengelig, og har flere som skal bruke nettet, anbefaler vi en 5G ruter. Har du kun fortsatt 4G-dekning der du bor/skal bruke bredbåndet, og har flere brukere, anbefaler vi en 4G ruter. Er det kun du som skal bruke bredbåndet, holder det fint med en litt mindre 4G ruter.

Det er flere grunner til at Mobilt Bredbånd Flex kan lønne seg fremfor å dele mobildata. Antennekvaliteten på de ulike mobilene kan variere. Dersom du opplever svake 4G-signaler på mobilen din, vil du få mer stabilt signaler ved hjelp av en ruter.

I tillegg er den datapakken du har valgt til din mobil ofte bestemt ut ifra hvordan du normalt sett bruker mobilen din i hverdagen. Deler du mye data i perioder, for eksempel i ferien, vil det fortere gå tomt og det kan bli vanskeligere å holde kontroll på kostnadene.

Les mer om fordelene med Mobilt Bredbånd Flex.

Installasjon av Mobilt Bredbånd Flex er enkelt. Installasjonen kan variere litt ut ifra hvilken ruter du har, men i de aller fleste tilfeller er det bare å sette inn SIM-kortet i ruteren, og surfe i vei!