Ny kunde?

Ny kunde?

Er du, eller vil du bli, ny kunde hos oss? Velkommen skal du være! Under finner du svar på spørsmål som gjerne dukker opp i starten av kundeforholdet.

Ofte stilte spørsmål

Er du usikker på hvilket mobilabonnement du skal velge? Bruker du mye mobildata, eller oppholder du deg mest på steder med tilgang til WiFi når du surfer? For å finne ut hvilket mobilabonnement du bør velge, er det lurt å tenke gjennom hvordan du bruker mobilen din. Les vår guide til mobilabonnement.

Når du velger mobilabonnement fra oss, kan du selv velge om du ønsker å beholde mobilnummeret du har i dag eller få et nytt. Dersom du velger å overføre det gamle mobilnummeret ditt til oss, er det viktig at du er den juridiske eieren av telefonnummeret, hvis ikke kan du oppleve problemer med nummeroverføringen. Har du spørsmål angående dette, så ta kontakt med vår kundeservice. 

Den vanligste årsaken til at dette skjer er at den som eier mobilnummeret i dag, ikke er den samme som har bestilt mobilabonnement hos Release. Les mer om Eierskifte av mobilabonnement.

Vi kontakter deg dersom dette skjer, men i mellomtiden kan du avklare med dagens eier at nummeroverføringen skal skje. 

Det kan også være at nummeret er deaktivert og ikke lenger i bruk hos nåværende mobiloperatør. Kontakt din tidligere mobiloperatør for reaktivering og gi oss beskjed når det er klart for et nytt forsøk. Du kan selvfølgelig også få et nytt mobilnummer hos Release. 

Nei, når du bestiller mobilabonnement fra oss trenger du ikke si opp ditt gamle mobilabonnement. Vi ordner dette for deg. Dato for bytte av SIM-kort avklares, slik at du kan være forberedt på når dette skal skje. 

Når mobilabonnementet ditt er aktivert, kan du logge inn på MinSide. Dette gjøres enkelt gjennom release.no eller via MinRelease appen. Der får du forbruksoversikt, fakturaer og kan bestille ekstratjenester.

Første gangen du skal opprette en bruker hos Release, lønner det seg å bruke MinSide.

Opplever du problemer med å logge deg inn på MinRelease appen, anbefaler vi deg å prøve MinSide. Dersom du fremdeles opplever problemer med innloggingen, velger du “Glemt passord” og oppretter et nytt passord, før du prøver igjen.

Er problemet fremdeles uløst, kontakter du kundeservice, så hjelper vi deg.

Fordi man med et mobilabonnement betaler forbruket på etterskudd, gjør vi en kredittsjekk av alle nye kunder gjennom Experian. I etterkant av bestillingen vil du derfor motta et gjenpartbrev fra Experian. Experian returnere kun en kode til oss, og ingen detaljer om sin kredittstatus. 

Merk: I brevet fra Experian vil det stå at SVEA har gjort en kredittvurdering. Dette fordi SVEA er tjenesteleverandøren til Release. 

Når du bestiller et mobilabonnement hos oss kan du velge ønsket virkedag / dato for nummeroverføring.  Vi anbefaler deg å legge nummeroverføringen til månedsskifte, men dersom du ønsker at ditt mobilabonnement skal aktiveres midt i måneden er det også mulig.

Merk at dersom du blir kunde utenfor månedsskifte vil datamengden du får tilgjengelig baseres på hvor mange dager det er igjen av måneden.

Eksempel:
Nummeroverføring 16. mars for et 25 GB mobilabonnement;
(25 GB/31 dager) * 15 gjenværende dager= 12,09 GB

Dersom du ønsker å endre denne datoen etter bestilling, må du kontakte kundeservice.

Det er veldig enkelt å bestille mobilabonnement hos Release! 

  1. Velg mobilabonnement og klikk på bestillingsknappen
  2. Oppgi hvem som skal eie mobilabonnementet
  3. Vi utfører en kredittsjekk
  4. Registrer telefonnummer og personalia på den som skal bruke mobilabonnementet. Her kan du selvsagt registrere flere brukere og flere telefoner, dersom det er flere
  5. Du vil motta SIM-kort i posten etter noen dager

Når mobilabonnementet er aktivert, kan du logge inn på MinSide eller laste ned MinRelease appen. Der får du forbruksoversikt, fakturaer og kan bestille ekstratjenester

Få hjelp og informasjon om bestilling av SIM-kort, eSIM aktivering, koder og levering på våre SIM-kort sider.

Mobiltips

Hvilket mobilabonnement skal jeg velge?

Velg det mobilabonnement som passer deg. Vi har noe for alle!

Les mer

Fant du ikke det du leter etter?

Dersom du ikke finner svar på dine spørsmål her, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne!