Abonnement

Abonnement

Har du spørsmål angående ditt mobilabonnement eller mobile bredbånd? Her finner du svarene på det meste.

Ofte stilte spørsmål om mobilabonnement

Få hjelp til bestilling av Data- eller Tvilling-SIM på våre SIM-kort sider.

Får hjelp til sperring av SIM-kort på våre SIM-kort sider.

Data du ikke bruker en måned blir med over til neste måned. Har du et 10 GB mobilabonnement og kun bruker 5 GB i april, overføres de 5 GB du har igjen over til mai. Du har da 15 GB tilgjengelig i mai.

Eventuell ubenyttet mobildata ved månedsslutt, er tilgjengelig for bruk påfølgende måned. Merk at du maksimalt får med deg det samme volumet som ligger i abonnementet, inn i neste måned. Mobildata fra ekstra datapakker følger ikke med fra en måned til en annen. Ekstra datapakker har ikke rollover og må brukes i inneværende måned du kjøper en ekstra pakke.

Bestill enkelt ekstra datapakke via MinRelease appen eller kundeservice.

Hos Release kan du når som helst oppgradere ditt mobilabonnement – selv midt i måneden. Det nye mobilabonnementet vil være aktivt fra det øyeblikket du bestiller, og fakturaen justeres til din nye månedspris. Dersom du ønsker å endre ditt mobilabonnement utenfor månedsskifte vil datamengden ved endringen baseres på ny datamengde – datamengde brukt på gammelt abonnement.

Eksempel:
Endring fra 15 GB til 25 GB, og du allerede den måneden har brukt 8 GB;
25 GB – 8 GB = 17 GB

Merk: Dersom du ønsker et mobilabonnement med mindre datamengde, vil ikke dette kunne aktiveres før ved månedsskiftet.

Dersom du ønsker å endre ditt mobilabonnement, kan du enkelt gjøre dette i MinRelease appen eller på MinSide. Der får du full oversikt over våre abonnementstørrelser, slik at du kan justere avtalen til det som passer best for din bruk. Er du usikker på hvilket abonnement du skal velge, kan du se gjennom vår mobilabonnement guide.

Merk: Ved bytte av mobilabonnement mister du eventuelt oppspart data.

Få hjelp og informasjon om PIN-og PUK-kode på våre SIM-kort sider.

Få hjelp og informasjon om hvordan eSIM fungerer på våre SIM-kort sider.

Det er ingen bindingstid når du velger mobilabonnement hos oss i Release*.

*Spesielle tilbud kan kreve at du signerer abonnementsavtale med binding. Bindingsperioden varierer, og oppgis i det enkelte tilbudet.
Merk: Ønsker du å bryte ut av avtalen, vil det følge et bruddgebyr på resterende måneder av avtaleperioden.

Få hjelp og informasjon om levering og bestilling av SIM-kort på våre SIM-kort sider.

Har du gått tom data, kan du kjøpe ekstra datapakker. Les mer om ekstra datapakke.

Ofte stilte spørsmål om Mobilt bredbånd

Mobilt Bredbånd Flex fra Release kan kun brukes i Norge.

Vi tilbyr dessverre ikke data rollover med Mobilt Bredbånd Flex, men du kan alltid endre størrelsen på ditt abonnement dersom du ser at du ofte sitter igjen med mye data til overs.

Hos Release får du alltid full Telenor-dekning. Du kan enkelt finne ut hvilken dekning det er dit du skal, gjennom dekningskartet til Telenor.

Du kan enkelt endre ditt mobile bredbåndsabonnement, eller kjøpe ekstra datapakke, på MinSide eller i MinRelease appen. Der får du også oversikt over hvor mye data du har brukt den inneværende måneden. Har du problemer kan du kontakte kundeservice, så hjelper vi deg.

Datapakken er tilgjengelig ut den inneværende måneden.

Bor du i et område med 5G-dekning tilgjengelig, og har flere som skal bruke nettet, anbefaler vi en 5G ruter. Har du kun fortsatt 4G-dekning der du bor/skal bruke bredbåndet, og har flere brukere, anbefaler vi en 4G ruter. Er det kun du som skal bruke bredbåndet, holder det fint med en litt mindre 4G ruter.

Det er flere grunner til at Mobilt Bredbånd Flex kan lønne seg fremfor å dele mobildata. Antennekvaliteten på de ulike mobilene kan variere. Dersom du opplever svake 4G-signaler på mobilen din, vil du få mer stabilt signaler ved hjelp av en ruter.

I tillegg er den datapakken du har valgt til din mobil ofte bestemt ut ifra hvordan du normalt sett bruker mobilen din i hverdagen. Deler du mye data i perioder, for eksempel i ferien, vil det fortere gå tomt og det kan bli vanskeligere å holde kontroll på kostnadene.

Les mer om fordelene med Mobilt Bredbånd Flex.

Installasjon av Mobilt Bredbånd Flex er enkelt. Installasjonen kan variere litt ut ifra hvilken ruter du har, men i de aller fleste tilfeller er det bare å sette inn SIM-kortet i ruteren, og surfe i vei!

Mobiltips

Hvilket mobilabonnement skal jeg velge?

Velg det mobilabonnement som passer deg. Vi har noe for alle!

Les mer
Familie og barn

Mobilt bredbånd redder ferien

Med Mobilt Bredbånd Flex fra Release får du rask og trygg tilgang til internett – også når du er borte fra hjemmet. Friheten med internett-tilgang uten installasjon gjør at du kan være på nett, uansett hvor du befinner deg!

Les mer