Mobilt bredbånd redder ferien

Mobilt bredbånd redder ferien

Med Mobilt Bredbånd Flex fra Release får du rask og trygg tilgang til internett – også når du er borte fra hjemmet. Friheten med internett-tilgang uten installasjon gjør at du kan være på nett, uansett hvor du befinner deg!

For mange av oss er det ikke lenger slik at feriefølelsen kommer når man slår mobilen på lydløs og er logget av nettet. I dag er det så mange ting som er koblet opp mot nettet at det for de fleste av oss er både vanskelig, nesten utenkelig, å være uten nett i lengre perioder.

Fleksibilitet i forhold til datamengde

Til ditt mobilabonnement har du valgt en datapakke som er beregnet i forhold til din mobilbruk. Dersom du i ferien skal reise til steder uten WiFi, vil behovet for datamengde øke, og økt bruk kan gi deg noen ubehagelige overraskelser når du åpner fakturaen. Her vil en router gi deg tilgang til mer data, uten at dette koster for mye.

I tillegg er det veldig kjedelig når de som deler mobildata fra din mobil, opplever å bli avbrutt midt i filmen fordi du mottar en samtale, eller datapakken er brukt opp. Bestiller du mobilt bredbånd får du en egen datapakke som kan fordeles på alle, uten å bli påvirket av hvordan du bruker mobilen din.

Finn datapakken som passer best for deg – fra 99,-/mnd

Pris fra 99,-/mnd

Når du velger Mobilt Bredbånd Flex fra Release har du en grunnpris på 99,-/mnd. Deretter etterfaktureres du for den dataen du faktisk bruker. Du bestemmer den datapakken du ønsker, og en makspris. Bruker du opp all din inkluderte data, betaler du aldri mer enn din makspris, men hastigheten på bredbåndet reduseres til 40 kbit/sek. Det betyr at du ikke betaler for data du ikke bruker, og du betaler heller aldri mer enn 99,-/mnd. når du ikke bruker det. Vi vil at du skal ha muligheten til å kontrollere utgiftene, når du trenger det.

Mer stabilt med egen ruter

Fordelen med å ha en egen ruter er at den ikke stjeler mobilens ressurser når det kommer til bruk av batteri eller data, eller påvirkes av hvordan du bruker mobilen mens du deler data. Med mobilt bredbånd fra Release får du full Telenor-dekning, 4G og 5G, der det er tilgjengelig, med riktig ruter. Utbyggingen av 5G-dekning fra Telenor er i full gang og vil være landsdekkende i første halvdel av 2024. Les mer om 5G-dekning.

Velg en 5G ruter i dag og opplev dekning i verdensklasse!

Sterkere signal enn med mobilen

Antennekvaliteten på de ulike mobilene kan variere. Dersom du opplever svake 4G-signaler på mobilen din, vil du få sterkere signaler ved hjelp av en ruter. Dekningen bedres siden ruteren har plass til en større og bedre antenne enn tilfellet er for en mindre enhet, som eksempelvis en mobil eller et nettbrett. På hytta er det flere som ikke har internettkabel i veggen. Noen opplever også lav kvalitet på WiFi tilgangen som hoteller og kollektiv transport tilbyr. Da er internett via en ruter et enda bedre alternativ.

Alltid best hastighet

Det ligger ingen begrensninger i fart når du velger Mobilt Bredbånd Flex fra Release. Farten reduseres kun når antallet GB i abonnementet er brukt opp. På den måten får du ikke noe ukontrollert overforbruk, og har kontroll på kostnadene.