Ledelsen i Release

Ledelsen i Release

Bli bedre kjent med ledelsen i Release.

Øistein Eriksen

Administrerende direktør / pressekontakt 
oistein.eriksen@release.no
+47 408 58 500

Øistein er selskapets leder. Han startet i sin tid OneCall, før han tidligere var med å bygge opp NetCom (i dag Telia Norge) da mobilmarkedet åpnet for privatkunder i 1993. Øistein er utdannet siviløkonom (NHH). 

Christopher Isaksen

Finansdirektør 
christopher.isaksen@release.no 
+47 484 34 148

Christopher er selskapets finansdirektør. Han startet sin karriere som salgsleder for Talkmore i 2004 og har siden den gang vært med på å starte flere internasjonale selskaper innen IT, media og finans. Christopher er utdannet innen ledelse og administrasjon (BI), og har tatt CS50 (Harvard). 

Lene Briseid

Markedsdirektør 
lene.briseid@release.no 
+47 928 12 400

Lene er selskapets markedsdirektør. Hun startet sin karriere som Marketing manager i Netcom, før hun fortsatte ferden videre til PepsiCo Nordic som markeds- og innovasjonsansvarlig for Norden. Hun har en bachelor i marketing fra Norges Handelshøyskole. 

Frode Elverum

Direktør for produkt og IT-systemer 
frode.elverum@release.no 
+47 486 06 060

Frode er selskapets direktør for produkt og IT-systemer. Som produktdirektør var han med å bygge opp OneCall fra start i 2004, og her jobbet han frem til 2021, kun avbrutt av 3 år som Bredbåndssjef i Get fra 2017-2019. Han er utdannet sivilingeniør fra KTH i Stockholm. 

Thomas Hovde

Kommersiell direktør 
thomas.hovde@release.no 
+47 410 04 410

Thomas er selskapets kommersielle direktør. Thomas har lang tid i telekombransjen, og startet sin erfaring hos Telenor. Senere ble han blant annet med og startet Smart Club Telecom, før ferden gikk til OneCall og MyCall. Der ledet han salgsarbeidet, i tillegg til å være butikkansvarlig. Han er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, med etterutdanning innen prosjektledelse og strategisk ledelse.