Til oversikt

Release frigjør deg fra sløsing

"Kjøp ny telefon nå!" Slik tapper de store selskapene lommeboken din, samtidig som de oppfordrer til sløsing med jordens ressurser. En telefon inneholder aluminium, kobber, gull, sølv og over 30 andre grunnstoffer. Hver ny telefon står for store klimautslipp og ofte også lidelser for gruvearbeidere. Likevel skrotes gode telefoner – fordi det er store penger å tjene på å selge nye.

Release vil forandre dette! Vi er et mobilselskap som kjemper for ansvarlig forbruk. Vi pusser opp telefoner som noen har hatt før og leier dem ut til våre kunder. Dermed kan alle få en god telefon til en bedre pris og samtidig bedre samvittighet. 

Gleden ved en god mobil blir enda større når du vet at du ikke sløser verken med egne penger eller jordens ressurser. 

Release leiemobil. For oss som bryr oss. 

 

 

Historikk

Release ble lansert sommeren 2020. Selskapet springer ut av Grønnmobil, en bedrift som så dagens lys for første gang i 2011. De to virksomhetene drives i dag i ett og samme selskap med felles ledelse.

 

Release fornyer brukte mobiltelefoner og leier dem ut med abonnement. Fordi mobiler inneholder grunnstoffer det kan bli mangel på i fremtiden, betyr denne måten å gjenbruke telefoner på at knappe ressurser utnyttes på en bedre måte.

 

Selskapet ligger i Sandefjord, hvor mobilene pusses opp og sendes ut til nye kunder. Herfra håndteres også mobiltelefoner som har kommet til veis ende, og som skal gjenvinnes på en ansvarlig måte.

 

 

Om menneskene bak Release

 

Selskapsinfo:

Release AS

Orgnummer: 920 502 873

Sentralbord: 90 43 10 00

Adresse: Aagaardsplass 2, 3211 Sandefjord