Mobilpant

Har du lyst til å frigjøre kapital for din bedrift og samtidig gjøre noe bra for miljøet? 

 

Har din bedrift en mobilstall som trenger oppgradering - da er mobilpant en effektiv og miljøvennlig løsning.  Release Smart Bedrift tilbyr en smart panteordning, som gjør det lett å bidra til å gjøre noe godt for miljøet.

 

Vi kjøper dine ansattes gamle mobiler når du panter dem. Du kan velge å få penger igjen, eller at beløpet regnes mot fakturaen din om dere leier nye. Release fornyer mobilene slik at de kan få nye eiere, samtidig som du frigjør kapital i bedriften. 

 

Med Mobilpant fra Release vil det kjøres en test av mobilene, og satt en verdivurdering. Du mottar deretter et konkret tilbud fra oss, og vipps så er de gamle mobilene solgt og klar til avlevering.  

 

Slik fungerer det:

1. Legg inn IMEI-nummeret som tilhører din telefon. IMEI finner du ved å gå på innstillinger på telefonen og videre inn på "Om telefonen", eller ring *#06#

2. Velg kategorien som passer best for din telefon.

3. Få presentert et foreløpig pristilbud.

4. Legg inn dine opplysninger, og lag mobilpant ordren. 

5. Oppfølgning av oss får du fortløpende på e-post.

6. Motta ferdig frankert returkonvolutt som du leverer til Post i butikk.

7. Få utbetalt mobilpant til din bankkonto innen 20 dager etter mottatt telefon.

 

Har din bedrift et større kvantum med mobiler som er klare for utskiftning, sender vi en eske og returslipp, og gjør en manuell vurdering av terminalene. Deretter sender vi et samlet tilbud for hele returen. Kontakt oss her. 

 

Gå til Mobilpant