Til oversikt

Sparte store summer på leiemobil til de ansatte

sparte_store_summer_på_leiemobil_til_de_ansatte_artikkelbilde_1730x1080_release.jpg

Holthe Marketing AS var en av mobilselskapet Release sine første kunder. – Det var rett og slett bare sunn fornuft som gjorde at jeg valgte leiemobil, sier Ole Martin Holthe.

 

Selskapet Holthe Marketing er totalleverandør innen markedsføring og arrangementer, og eies av Ole Martin Holthe. Med flere frilansmedarbeidere tilknyttet selskapet, har han behov for å tilby jobbtelefoner til medarbeiderne.

 

– Som lokal gründer i Larvik er jeg naturligvis opptatt av å støtte regionalt næringsliv. Samtidig ønsker jeg ikke å betale mer for jobbmobiler og abonnementer enn jeg må. Da jeg i fjor sommer hørte at det nyoppstartede selskapet Release satset på leiemobiler ble jeg nysgjerrig, sier Holthe.

 

Store besparelser

Han var en av de aller første bedriftskundene til selskapet da det ble lansert. Nå har selskapet hans både leiemobiler med abonnement og mobilt bredbånd gjennom Release.

 

– Jeg slapp å punge ut mange ti tusenener på splitter nye mobiler til medarbeiderne. Det hjelper på likviditeten for alle små og mellomstore selskaper. Likevel føltes det som å få en ny mobil da jeg åpnet esken fra Release, sier Holthe.

 

Bedriftslederen opplever Release som framoverlente og løsningsorienterte.

 

– Det var selvfølgelig ekstra viktig med god service da jeg skulle velge leiemobil. Det er første gang jeg har hatt mobil på den måten, sier sjefen i Holthe Marketing.

 

Bærekraft gir økt konkurransekraft

Sandefjord-selskapet Release satser i den sirkulære bølgen.

 

– Vi slutter ikke å bruke ting selv om det ikke er bra for miljøet, men vi vet at vi kan spare kloden ved å bruke mobilene vi har så lenge som mulig, sier Eriksen.

 

Release har et økosystem som tar inn brukte mobiler, som pusses opp og leies ut. Når mobilene har levd et langt og godt liv, så sørger Release for at de resirkuleres på en forsvarlig måte, slik at knappe ressurser kan gjenbrukes i høyest mulig grad.

 

Eriksen tror bedre likviditet vil bli underordnet når selskaper velger leiemobil i fremtiden

 

– Med skjerpede anbudskrav i det offentlige og i kampen om viktige kontrakter hos større virksomheter, gir bærekraftig leiemobil økt konkurransekraft. Leiemobil er en del av den sirkulære økonomien og en markør for at du tar avstand fra miljøsløsing, sier Eriksen.

 

Bestill her