Til oversikt

Release Smart Bedrift – Mobilpant

smart_bedrift_mobilpant_artikkelbilde_1730x1080_release.jpg

Release Smart Bedrift tilbyr en smart panteløsning, som gjør det befriende og lett å bidra til å gjøre noe godt for miljøet. Vi kjøper rett og slett den dine ansattes gamle mobiler når du panter den. Du kan velge å få penger igjen for den, eller at beløpet regnes mot fakturaen din om du leier en ny. Har din bedrift en mobilstall som trenger oppgradering - da er mobilpant en effektiv og miljøvennlig løsning.  Release fornyer mobilen slik at den kan få en ny eier samtidig som du frigjør kapital i bedriften. 

Slik er livsløpet til en pantemobil

Når en mobil kommer til oss, går vi gjennom hele mobilen og fornyer den. Tidligere data og innhold slettes fra enheten, før det gjennomføres en helsjekk av mobilen. Deretter fornyes de delene som trengs for at mobilen skal bli så god som ny.  

 

Mobilen får en ny eier og når det er på tide å bytte den igjen, leveres den gamle inn til oss. Vi gjentar samme prosedyre hvor vårt tekniske team fornyer telefonen hver gang den leveres inn. I Release har vi som mål at hver telefon skal ha en livssyklus på fem liv - hos fem eiere. 

 

Slik fungerer det:

1. Legg inn IMEI-nummeret som tilhører din telefon. IMEI finner du ved å gå på innstillinger på telefonen og videre inn på "Om telefonen", eller ring *#06#

2. Velg kategorien som passer best for din telefon.

3. Få presentert et foreløpig pristilbud.

4. Legg inn dine opplysninger, og lag mobilpant ordren. 

5. Oppfølgning av oss får du fortløpende på e-post.

6. Motta ferdig frankert returkonvolutt som du leverer til Post i butikk.

7. Få utbetalt mobilpant til din bankkonto innen 20 dager etter mottatt telefon.

 

Gå til Mobilpant

 

Har din bedrift et større kvantum med mobiler som er klare for utskiftning, sender vi en eske og returslipp, og gjør en manuell vurdering av terminalene. Deretter sender vi et samlet tilbud for hele returen. Kontakt oss her.