Til oversikt

Mobilt Bredbånd fra Release

mobilt_bredbånd_fra_release_artikkelbilde_1730x1080_release.jpg

Med mobilt bredbånd får de ansatte rask og trygg tilgang til internett, også utenfor kontoret. Friheten med internett-tilgang uten installasjon gjør at jobben kan utføres uansett hvor du er. Det kan være på hytta, på toget, på hotellrommet eller i bilen. Fordelen med å ha en egen ruter er at den ikke stjeler mobilens ressurser når det kommer til batteri og bruk. ​

 

Wi-Fi overalt:

Med mobilt bredbånd får du Wi-Fi og den gode 4G+ bredbåndsopplevelsen overalt.

Har du mange reisedager på jobben, eller ønsker du i perioder mer data fordi du jobber fra hytta? Da kan en 4G+ ruter være løsningen. Du får datatilgang på samme måte som hjemme, og datapakker som tilpasses din bruk på farten. 

 

Antennekvaliteten på mobilene kan variere:

Opplever du svake 4G signaler på mobilen din vil du kunne få sterkere signaler gjennom en ruter. Dekningen vil bedres da ruteren har plass til en bedre antenne enn på en mindre enhet, som mobil eller nettbrett.

 

Eneste alternativ når du ikke har kabel i vegg:

På hytta er det flere som ikke har internettkabel i veggen. Noen opplever også lav kvalitet på Wi-Fi tilgangen hoteller og kollektiv transport tilbyr. Da er internett via 4G det et godt alternativ.

 

Datamengde: 

I ditt mobilabonnement har du valgt en datapakke som er beregnet ditt mobilbruk. Reiser du derfor i lengre perioder til steder uten Wi-Fi, vil behovet for datamengde øke, og fakturaen på mobilabonnementet ditt vil kunne gi deg noen ubehagelige overraskelser. Her vil en ruter gi deg tilgang til mer data uten at det koster for mye.

 

Fart: 

Det ligger ingen begrensninger i fart på de mest solgte abonnementene til en 4G+ ruter. Farten strupes kun når GB i abonnementet er brukt opp - på den måten får du ikke noe ukontrollert overforbruk. Trenger du mer data, kan du enkelt bestille ekstra datapakke hos kundeservice.

 

Bestill mobilt bredbånd her