Til oversikt

Fem grunner til å velge Release

MicrosoftTeams-image (2).png

Hvorfor eie når du kan leie mobil til dine ansatte? 

 

  1. Gjør bærekraft til konkurransekraft:  

Med skjerpende anbudskrav i det offentlige gir bærekraftig leiemobil økt konkurransekraft. Leiemobil er en del av den sirkulære økonomien og en markør for at du tar avstand fra miljøsløsing. 

 

En mobil er i utgangspunktet ikke et miljøvennlig produkt, men vi er alle avhengige av det. Release vil gjøre det enklere for deg å velge en mobil som gir minst mulig miljøavtrykk. Ved å velge en nyoppusset leiemobil fra Release forlenger vi en gjennomsnittlig levetid fra ett-to liv med opp til fem liv! 

 

  1. Kutt prisen - ikke kvaliteten:  

Prisen på ny mobil er i dag skyhøy. Velger du derimot en nyoppusset leiemobil fra Release, hjelper dette på likviditeten til din bedrift! Leiemobil inkluderer mobilabonnement med lave priser og gode garantier.

 

  1. Kvalitet er vårt ansvar:  

Batterikapasitet og software er vårt ansvar i hele avtaleperioden. Det betyr at dersom kvaliteten på disse svekkes gjennom leietiden, oppgraderer og bytter vi disse - helt kostnadsfritt! 

 

Vi bytter også telefon for deg om den gamle trenger reparasjon. Vi sender deg umiddelbart en ny leiemobil sammen med en returlapp til den gamle. Vårt mål er at du berøres i så liten grad som mulig. 

 

  1. Økt sikkerhet:  

Vi vet at sikkerhet betyr mye for din bedrift. Release har vi strenge rutiner hvor vi nullstiller og tester alle leiemobiler vi får i retur. Vi sørger for at all personlig informasjon blir slettet på enheten og er klar for neste eier. 

 

  1. Spar tid: 

Når leiemobilene har levd sin tid hos dine ansatte, får du tilsendt en eske og returlapp, og legger denne i postkassen. Ingen telefoner blir liggende i en skuff, ingen ressurser blir satt til videre salg av terminaler dere ikke lenger bruker. Enkelt og greit! Visste du at vi også tar imot dine ansatte gamle mobiler? Les mer om mobilpant her.

 

Vi skreddersyr løsninger som passer din bedrift. Våre bedriftsrådgivere hjelper deg med valg av bedriftsnett og abonnementspakker med og uten leiemobil. 

 

Ta kontakt i dag for en uforplikende prat.