Til oversikt

Fem grunner til å velge leiemobil fra Release

release_fem_grunner_til_å_velge_release_artikkelbilde_1730x1080_release.jpg

Hvorfor eie når du kan leie mobil til dine ansatte? Det er mange gode grunner til å leie mobil, blant annet er det gunstig både økonomisk og med tanke på miljøet.

 

En mobil er i utgangspunktet ikke et miljøvennlig produkt, men vi er alle avhengig av den og det er nesten umulig å tenke seg hverdagen uten. Release vil gjøre det enklere for deg å velge en mobil som gir minst mulig miljøavtrykk. Ved å velge en brukt leiemobil fra Release, bidrar du til god gjenbruk av ressurser som fremdeles fungerer bra og kan brukes igjen.

1. Gjør bærekraft til konkurransekraft

Med skjerpede anbudskrav i både offentlig- og privat sektor gir bruk av bærekraftig leiemobil økt konkurransekraft og styrker i så måte bedriftens posisjon. Å benytte leiemobil er en del av den sirkulære økonomien og en markør for å vise at din bedrift tar avstand fra miljøsløsing. Dette teller positivt og viser at bedriften gjør bevisste valg ved å benytte miljøvennlige bedriftsløsninger. 

  1. 2. Vi kutter prisen - ikke kvaliteten

Prisen på en ny mobil er i dag skyhøy, og det kan bli uforholdsmessig kostbart å kjøpe nye mobiler til alle ansatte. Velger du derimot å tilby dine medarbeidere en brukt leiemobil fra Release, unngår du å binde opp mye unødvendig kapital, og hjelper likviditeten til din bedrift!  Avtalen om leiemobil fra Release inkluderer mobilabonnement, med både lave priser og gode garantier.

  1. 3. Kvalitet og service er vårt ansvar

Batterikapasitet og software er vårt ansvar i hele avtaleperioden. Det betyr at dersom kvaliteten på disse komponentene svekkes underveis, sørger vi for å oppgradere og bytte dem ut - helt kostnadsfritt!  Avtalen inkluderer også at vi bytter mobil for deg dersom den gamle skulle trenge reparasjon. Ved behov for reparasjon sender vi deg umiddelbart en ny leiemobil, sammen med en returlapp til den gamle mobilen som du returnerer gratis til oss. Smidigere blir det ikke. Vårt mål er at du berøres i så liten grad som mulig. Det skal være enkelt å få reparert leiemobilen hos oss.

4. Med fokus på sikkerhet

Vi vet at sikkerhet betyr mye for din bedrift og dette tar vi på største alvor. I Release foreligger det strenge rutiner hvor vi blant annet sørger for å nullstille og teste alle leiemobilene vi får i retur. Vi sikrer at all personlig informasjon blir slettet på enheten, og at mobilen er klargjort for neste eier. 

  1. 5. Spar tid med effektiv bytting av leiemobil

Når leiemobilene har gjort nytten hos dine ansatte og det er tid for å bytte dem ut, får du tilsendt en eske og en returlapp fra oss, og du returnerer mobilene enkelt ved å legge dem i posten. Ingen telefoner blir liggende i en skuff og ingen ressurser blir satt til videre salg av terminaler dere ikke lenger bruker. Enkelt og greit!

 

Virker dette interessant? Vi skreddersyr løsninger som passer din bedrift. Våre bedriftsrådgivere hjelper deg med valg av bedriftsnett og abonnementspakker med og uten leiemobil. 

 

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat.