Sandefjord Arena blir Release Arena

Sandefjord Arena blir Release Arena

Release går inn som Platinumsponsor av Sandefjord Fotball og stadionsponsor, og gir klubbens hjemmebane det nye navnet, Release Arena.

Med hjertet for SF

Vi har gledet oss til å kunne dele nyheten om at Sandefjord Arena nå omdøpes til Release Arena.

Sandefjord Fotball er svært fornøyd med å inngå et samarbeid med Release som ny stadionsponsor fra 2021. Avtalen gir oss god og langsiktig verdi med mange mulige synergier. Samtidig er vi stolte av å få en aktør med sterke lokale røtter til å bekle stadionnavnet.

Espen Bugge Pettersen, daglig leder SF.

Sponsoravtalen er en langsiktig avtale for begge parter, med store ambisjoner og et ønske om å bidra til og være en lokal kraft. Begge parter er enige om at Release og Sandefjord Fotball er en god match.

Sandefjord Fotball har ambisjon om å bli blant de ti beste klubbene i landet, og blant de beste ønsker vi også å være, sier Øistein Eriksen, Administrerende direktør i Release. Vi er begge underdogs og vil opp og fram i konkurranse med større aktører. Vi gleder oss over et spennende samarbeid både i år og i årene som kommer, kommenterer Bugge Pettersen.

Felles deler begge parter et høyt fokus på godt lagspill, gode verdier og en god kultur – både på og utenfor banen. Sportsplanen til klubben og selskapets ambisjoner gjenspeiler hverandre på flere områder, og spillmodellen er den samme hos begge; offensivt spill!

Vi ønsker naturligvis effekt av våre sponsorater, og den første jobben blir å gjøre det nye navnet kjent. Samtidig har SF en stor sponsorfamilie vi gleder oss til å bli en del av. Det blir også vår jobb å forsyne Sandefjord Fotball med telefoni, sier Øistein Eriksen.

Velkommen til Release Arena!

Ønsker du å se SF’s kamper, men mangler billett til Release Arena?

Fortvil ikke- du kan se kampen på Corner Fun Bar i Release Corner!