Release kåret til kundefavoritt i 2021!

Release kåret til kundefavoritt i 2021!

Vi er utrolig stolte over å ha blitt kåret til en av fire kundefavoritter blant alle mobilselskapene i Norge på Bytt.no. Med gode omtaler fra dere kunder scorer vi bra på både kundetilfredshet, kundeservice og verdi for pengene.  

Bytt.no har de siste årene undersøkt hvilke bedrifter i Norge som har de mest fornøyde kundene. I en uavhengig kåring basert på kundenes erfaringer har Bytt.no laget en oversikt over de selskapene og tjenestene som gjorde det best i sin bransje i 2021.

En av fire kundefavoritter blant mobilselskapene

I 2021 var det rekordmange norske forbrukere som la igjen en vurdering på Bytt.no og det kom inn over 15 000 kundeomtaler. Dette datagrunnlaget har blitt brukt som underlag for å kåre bedriftene med de mest fornøyde kundene, og her har Release hevdet seg veldig bra!

Dette er selvsagt svært gledelig og motiverende for oss.

Det å yte god kundeservice til kundene våre er utrolig viktig og noe vi har et sterkt fokus på. Vi skal jobbe hardt for å fortsette å gjøre dere fornøyde, også i fremtiden. I Release er vi opptatt av et langvarig og godt forhold til kundene våre, og det er takket være innsatsen til dyktige medarbeidere at vi kan oppnå så fine resultater i slike kåringer.

Trenger både ros og ris for å kunne bli enda bedre

Vi setter stor pris på alle tilbakemeldingene vi får fra kundene våre. Det er selvsagt hyggelig med ros, men vi trenger også konstruktive tilbakemeldinger for å stadig kunne bli bedre. Derfor håper vi dere vil fortsette å dele deres erfaring med Release. Sammen har vi muligheten til å nå ut til enda flere, og på denne måten sørge for at nye mobilkunder tar et grønnere mobil-valg! Vi tror god service og tillit er avgjørende for å få flere til å tenke nytt og velge brukt mobil.

Her kan du lese tilbakemeldingene fra noen av våre kunder

TUSEN TAKK!
Vennlig hilsen Team Release

Ønsker du også å bli kunde?

Hvilket mobilabonnement skal jeg velge?

Velg det mobilabonnement som passer deg. Vi har noe for alle!

Guide til våre mobilabonnement